Barsini pusti snovi, trojica već kupljena, ali kako ovu sedmoricu prodati za 100 miliona?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.05.2018.
15:37
Izvor: Sportske.net

Plan je ambiciozan, no njihovi igrači su skupi, nekolicina se vraća, neki nikako da nađu angažman, a klub mora da prodaje...

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Već se znaju tri pojačanja Barselone za obvu sezonu. Dva će stići na leto, 1. jula Antoan Grizman postaje član Katalonaca, a defanzivac Sevilje Lengle je takođe na pragu kluba.

Što se Brazilca Artura tiče, iako Barselona pokušava da ga odmah sada dovede, njegov transfer je zakazan za januar, odnosno kraj decembra kada se završava šampionat Brazila.

Zna se lista odlazaka, tačnije igrači koji su na prodaju, Barselona se nada da bi mogla da skupi stotinak miliona od njih šestorice, mada zvuči preambiciozno.

Najskuplji je svakako Andre Gomeš, nije opravdao očekivanja, niti aktivirao bonuse, Katalonci su ga platili 40 miliona Valensiji i žele da vrate novac. Zainteresovani su klubovi iz Italije i Engleske, ali teško da će neko platiti tu sumu.

Slično važi za Paka Alkasera koga hoće u PL, dosta klubova se raspitivalo, njegova cena je oko 15 miliona evra.

Rafinja želi da ostane u Interu, da bi ga otkupili Italijani moraju da plate oko 30 miliona evra što u ovom trenutku nemaju, no, pokušaće da smanje cenu. Njegov otac Mazinjo je već rekao da će Rafinja učiniti sve da ostane u Italiji, tim pre što u Barseloni ne bi dobijao šansu.

Svako leto, ista priča oko Aleiša Vidala, on je i dalje član Barselone, iako nema mesta na desnom beku, pominjani su Valensija, Sevilja, jedno vreme i Inter, ali ni za njega Barselona ne može da dobije željenih desetak miliona evra.

Delofeu i Munir se vraćaju sa pozajmica, i jedan i drugi nemaju mesta u klubu, ali je pitanje hoće li Votford pristati da plati 10 miliona evra za Španca koji je proleće proveo u PL.

I na kraju Munir El Hadadi, Marokanac se vraća sa pozajmice iz Alaveša, bio je u Valensiji i njegova cena je oko 12 miliona evra, ali klub iz Vitorije to sigurno neće platiti.

Dakle, biće problema, kao i prošlog leta da se oslobode igrača, ostaje i da se vidi šta će se desiti sa Jeri Minom, ako stiže Lengle i Umtiti ostaje, mladi igrač bi mogao na pozajmicu u Liverpul, a nije isključeno da Kolumbijac bude i prodat.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 28.05.2018
19:59

Ovde su svima napumpane cene.

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 28.05.2018
19:49

Sto nebi neko dao 15 za Alkasera i 10 za Vidala, ne razumem. Pa kad je za panja Kalinica koji je 5 god stariji Milan dao 22 zasto neko nebi za Paka 15 , i Vidal skroz solidan desni bek, bolji od polovine startera u PL, tamo svi imaju 10 za njega .

avatar
kalcit
Monday, 28.05.2018
16:35

Jedino rešenje je da jih daju Đabe.Ako dodaju još Suareza možda dobiju par miliona.

avatar
Perez u Barsu
Monday, 28.05.2018
15:48

Zasto Munir odlican je ove sezone u Alavesu?!

avatar
Mangus
Monday, 28.05.2018
16:04

Sta da rade sa njim? Suarez, mesi, grizman, dembele pa cak i kut kao krilni, sta munir tu moze?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 28.05.2018
15:39

Natovariti tonu zlata na njih i staviti u izlog:-D

avatar
Mino Raiola
Tuesday, 29.05.2018
00:29