Barsini pregovori propali, sad je na potezu Florentino Perez!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.08.2019.
09:09
Izvor: Sportske.net

Odbijena ponuda Katalonaca, sada sve oči uprte u Real.

AP Photo/Francois Mori
AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Pregovori su izgleda propali, ili se tako čini. Katalonski "Mundo Deportivo" tvrdi da je nakon dva dana intenzivnog pregovaranja ponuda Barselone odbijena.

Oni su doneli oko 135 miliona evra, plus Rakitića i Todiboa, kao i jednogodišnju pozajmicu za Dembelea.

Parižani su odbili, ne treba im mladi štoper Todibo, ali ni Dembele na pozajmicu, oni traže da fudbaler bude njihov igrač.

PSŽ želi da vrati novac uložen u Brazilca, podsetimo, u pitanju je 222 miliona evra i oni smatraju da je ova ponuda nedovoljna. Barsa je donela bankarske garancije za novac, ispoštovali su zahtev PSŽ da ne bude bonusa i klauzula, međutim, na kraju se delegacija katalonskog kluba vratila praznih šaka.

Sada se čeka Real.

Da li će Perez uputiti ponudu do kraja prelaznog roka?

Izgleda da hoće, ali ona bi morala da u svakom slučaju uključi Vinisijusa i novac, Leonardo ne želi Rodrigeza, samo Brazilca i golmana Navasa.

Postoji mogućnost da u posao bude uključen i golman Parižana Areola, koji bi se preselio u Real i bio rezerva Kurtoi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Thursday, 29.08.2019
13:49

Auuu, taman se dogovorili za 2x85m€ kad ono se šef računovodstva PSG-a vratio danas sa odmora i sračunao im da je 2x85m€ < 222m, pa su naravno odustali. Osim toga nakon što su nekako pristali na Dembelea, za koga nisu hteli ni da čuju, danas se i glavni Al-Khelaifi-jev savetnik za transfere takođe vratio sa odmora i rekao im da oni zapravo žarko žele da Dembele da bude njihov igrač, nikako da dođe na pozajmicu.

Velika šteta što se ovaj prelazni rok bliži kraju, bilo je uživanje čitati kako PSG neće ni to što oni hoće, a kamoli ono što im nude Barsa i Real. :D

avatar
Offside
Thursday, 29.08.2019
11:31

Po Spanskoj Marki uprava Reala ce sutra u Pariz i da je odluceno da ce Navas i Vinisijus i 100 mil. biti dovoljno i da ce to biti zvanicna ponuda Reala ali da se ceka da se eventualno proda jos neko ili da se nadje nacin da se olaksa platni fond.Ali meni deluje da ce PSG odbiti i ovo jer ako su odbili ovakvu ponudu Barse odbice i ovu Reala...Meni nije jasno zasto je Perez cekao ovako dugo ako je ideja od starta bila da se dovede Nej?Kako god,nadam se da ce se ova sapunica zavrsiti sto pre...

avatar
Oldboy
Thursday, 29.08.2019
09:24

Više i ne čitam vesti o ovom propalom liku

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 29.08.2019
09:13

Sta ce kome neki todibo...uz to decko ne vredi ni 5 miliona