Barsina potraga za "devetkom", pet imena, ko će biti naslednik "El Pistolera"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.10.2019.
10:50
Izvor: Sportske.net

Katalonski mediji tvrde da će Luis Suarez sigurno napustiti klub narednog leta i da Barselona planira zamenu. Traži se mlađi igrač, čini se da su neke želje nerealne. Zbog čega je Abidao otputovao u Južnu Ameriku?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona mora da menja , Grizman i Mesi će ostati, Nejmar je po svemu sudeći samo bivša želja, klub nema ni novca, a ni ambicije da ga dovede, potreban im je klasičan napadač.

Luis Suarez bi trebalo da se preseli u MLS, dobiće ogromnu ponudu od Bekamovog Majamija, čini se onu koju neće da odbije.

Šta će učiniti Barselona?

Pominje se Mbape, ali je jasno da bi to bila nemoguća misija, Real ima više novca, nisu toliko trošili i ako Francuz bude odlazio veće su šanse da završi u Madridu.

Barselona je letos razgovarala sa Junajtedom oko Rašforda, ali i tada im je rečeno da klub neće prodavati svog napadača koji je i produžio ugovor.

Realnija priča je Hari Kejn, on bi mogao da zatraži da ode, iz respekta prema navijačima ne bi prešao u Junajted, mada da bi odvela kapitena Engleske iz Totenhema, Barselona bi morala da sruši svetski rekord.

Takođe, gledali su Firmina, no, prema nekim informacijama Klop bi se radije odrekao Salaha nego Brazilca koji je timski igrač i za koga bi teško našao zamenu.

A opet, to je Barselona, jedno privremeno rešenje tokom proleća bi bio Karlos Vela, no ako Suarez ode, biće potreban ogroman novac da se dovede velika zvezda.

Nude Vidala i novac za Lautara Martineza, to je i Mesijeva želja, ali teško je zamisliti Inter koji prodaje "Bika" nakon što je eksplodirao ove sezone u argentinskoj reprezentaciji.

Erik Abidal, sportski direktor Barselone je otputovao u Južnu Ameriku, bio je na "Morumbiju"gledao nekolicinu igrača Sao Paula, u pitanju su Lizijero, vezni fudbaler, pa još jedan mladi reprezentativac Brazila, Igor Gomeš i spoljni igrač Entoni dos Santos, momak koji može da igra na nekoliko mesta u napadu.

Svi su čvrto vezani ugovorima, ali svejedno, Barselona ih ima u vidu za budućnost...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 30.10.2019
15:09

Pa doveli su Griezzmanna on je spic a ne krilni napadac

avatar
Nenadd
Tuesday, 29.10.2019
23:24

Ricarlison ili everton

avatar
JC\'90
Tuesday, 29.10.2019
20:37

Samo Lautaro Martiez moze da mu bude dostojna zamena trenutno. A od mladih spiceva veliki taleti si Haland iz Salzburga novi Ibra i Malen is PSVa.

avatar
Jasminn
Tuesday, 29.10.2019
16:57

Slika Suareza je za 10ku uklopila se u tekst

avatar
Tata Messi
Tuesday, 29.10.2019
12:46

Nek kupe Halanda iz Salzburga.Lik kida

avatar
deki trbic
Tuesday, 29.10.2019
12:34

Ahahahah komedija od kluba