Barsina petorka iz snova, trio je "sigurica", pa ovako nešto ni Juve nije uspeo!

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.10.2020.
15:31
Izvor: Sportske.net

Katalonci primenjuju najbolji recept.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Ako je neko doktorirao kupovinu besplatnih igrača tokom protekle decenije, onda je to Juventus. Sigurni smo da znate tu nestvarnu listu igrača koji su došli bez obeštećenja, počevši još od Fabija Kanavara, Andree Pirla, preko Pola Pogbe, Kinglsija Komana, Patrisa Evre, Danija Alveša, Džana, Kedire, do Rabioa i Remzija koji su poslednji primeri.

Ranije danas pisali smo da bi Barselona mogla da primeni najuspešniji recept sa Davidom Alabom i Polom Pogbom, ali je jedan trio još izvesniji.

U pitanju su već "dogovorena" pojačanja, Erik Garsija i Memfis Depaj, ali je ponovo aktuelan i Žoržinjo Vajnaldum. Svoj trojici takođe ističu ugovori narednog leta, a Barsa će već na zimu pokušati i verovatno dovesti Garsiju i Depaja, dok bi Vajnalduma mogla da sačeka do leta.

Pogba i Alaba su manje verovatne mete zbog svojih ogromnih primanja, koja Barsa nije u mogućnosti da pokrije posle pandemije, iako su platni spisak znatno smanjili Luis Suarez, Arturo Vidal i Ivan Rakitić, koji su zajedno koštali preko 40 miliona evra.

Garsija i Depaj su već prihvatili Barsine uslove i zato bi mogli već na zimu na Kamp Nou, dok je Vajnaldum u odličnim odnosima sa Kumanom i mogao bi da pristane na manja primanja kako bi se preselio u Kataloniju.

Nema dileme, Barsa bi sa ovom trojicom, čak i za siću u januaru za Garsiju i Depaja, bila apsolutni pobednik, u Juventusovom stilu.

A da ne govorimo, kada bi uspela do leta da sakupi novac i dovede i recimo Alabu, kada postane slobodan.

Kada bi već mogli da maštaju, navijači Barse ni u snu ne bi mogli da poveruju da Albu zamene Alabom, da Pikea zameni prirodni pitomac La Masije - Erik Garsija, Vajnaldum da zameni Buskeca, a Depaj nevidiljivog Grizmana... i sve to skoro za "DŽ"...

Baner 1


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Kocic
Tuesday, 13.10.2020
22:59

kanavaro je placen interu 10 miliona eura plus rezervni golman fabio karini.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 14.10.2020
13:53

Misli se na drugi dolazak.

avatar
Unreal
Tuesday, 13.10.2020
17:47

Smesno ako je ovo pobeda barse vec njena nemoc i pokazatelj da u godinama koje dolaze da ce biti u krizi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 13.10.2020
15:50
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 13.10.2020
15:43

Ima tu jos dosta igraca koji su dosli bez obestecenja, spisak je neverovatan.