Barsin zimski plan - dvojica vezista!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 29.08.2018.
21:20
Izvor: Sportske.net

Imaju strašan tim, ali nikada nije dosta.

EPA-EFE/LUIS TEJIDO
EPA-EFE/LUIS TEJIDO

Povezane vesti

Barselona je dovela Artura, ali želi neku zvezdu koja bi bila idealna zamena za Inijestu koji je napustio katalonski klub na kraju prošle sezone.

Povezivali su se sa brojnim veznim igračima, ali Pogba, Rabio i De Jong su im najveće želje, a aktuelni prvak La Lige je samouveren da će dovesti sigurno dvojicu od pomenutih igrača.

Neće to učiniti ove sezone, ali oni su sigurni da mogu da ih ubede narednog leta da pređu na "Nou Kamp".

Mladi De Jong je impresionirao čelnike Barselone, ali je odlučio da ostane u Ajaksu makar još ovu sezonu kako bi pomogao da osvoje ligu i da odigraju što bolje u Ligi šampiona.

Barselona nije navaljivala da dovede ovog igrača, ali je sigurna da ako on odluči da napusti holandski klub, da će sigurno doći kod njih. On je idealan igrač za Barselonu, a i sam igrač je oduševljen jer je takav klub poput Barse pokazao interesovanje za njega.

Frenki De Jong

Rabio želi da napusti Psž, nezadovoljan je statusom u francuskom timu prepunom zvezda. Klub iz Pariza će poslednjeg dana prelaznog roka odlučiti da li želi da ga proda ili će svesno dozvoliti da on narednog leta ode kao slobodan igrač i da tako ne zarade apsolutno ništa. Rabio želi da pređe u Barsu, i to ne krije, čak je poznato da je dogovorio lične uslove ranije tokom leta, a da li će baš on narednog leta stići kao slobodan igrač?

Rabio

Pogba je velika želja katalonskog kluba još iz vremena kada je nastupao za Juventus. Ni sam Francuz ne krije da bi voleo da zaigra sa Mesijem, a i njegov agent Mino Rajola potencira na ovom transferu.

pol pogba

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Thursday, 30.08.2018
14:16

Како то нема ништа у Ла Масији, где се такви играчи штанцују сваке године?

avatar
_mladenq
Thursday, 30.08.2018
15:10

Pa ima, da uprava nije retardirana i da forsiraju recimo jednog Alenju ove sezone, a od sledece onog malog Puiga, niko im drugi ne treba, pogotovo ne jedan drveni Rabiot ili Pogba.

avatar
razzorNo1
Wednesday, 29.08.2018
22:56

rabio ce sigurno u liverpul pazite sta sam rekao

avatar
Kuma Baba Car
Wednesday, 29.08.2018
21:50

De Jong im je najbolja opcija tu. Najmladji i verovatno najvoljniji da se rotira sa nekim, Rabio ne verujem da bi isao iz Psga da ne bude prvotimac, a Pogba se ni u kakvom pogledu ne uklapa u Barselonin stil igre