Barsin vezni red ide na remont - Spisak baš dug, ovo su dva najverovatnija pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 13.11.2019.
10:05
Izvor: Sportske.net

Katalonci žele da smanje broj fudbalera u veznom redu, da nađu partnera Frankiju De Jongu, stižu jedan iskusni i jedan mlađi fudbaler.

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Barselona ima nameru da promeni veći deo veznog reda. Počeće, kao što se zna, od Rakitića, ako ne u januaru, a onda u junu, godinu dana pre isteka ugovora.

Odlaze Alenja koji je počeo sezonu, ali onda potonuo, kao i Musa Vage, koji može da igra i u odbrani, i na koga klub ne računa, makar u dogledno vreme.

Ako bude bilo dobrih ponuda, i Vidal je na prodaju, moguće je da ostanu jedino legendarni Buskets, Artur, De Jong i univerzalac Serhi Roberto.

Ali, šta cilja Barselona?

Moguće je da stigne Vilijan iz Čelsija kao slobodan igrač, u klubu su zagrejani za takav scenario, a traže i mlađeg igrača koga bi uparili sa De Jongom.

Prva želja je Bentankur iz Juventusa, problem je što Juve mora da Boki da polovinu od prodaje, pa dok to ne reše, neće prodavati talentovanog igrača, iako bi Barselona ponudila oko 40 miliona evra, ili nešto manje, plus Rakitića.

Fabijan Ruiz je mnogo skuplji, oko 60 miliona, mada nema šanse da će ga Napolitanci prodati po toj ceni, tim pre što je Real u igri.

I poslednje ime je Saul Nigez, stara meta, Barsa ima opciju da izjednači najbolju ponudu, ako ga Atletiko bude prodavao, ali male su šanse za tako nešto.

Valverde je i letos insistirao da se smanji broj igrača u veznom redu, on verovatno neće ostati na klupi, ali sportski direktor Abidal ima plan da dovede jednog iskusnog i jednog mlađeg vezistu i tako zatvori stvari u manevru.

Ono sa čim izgleda ne računaju je povratak Kutinja, koga će, ako ovako nastavi, Bajern teško otkupiti, a njegov povratak bi predstavljao problem za Katalonce.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Thursday, 14.11.2019
05:34

Kakve veze ima Vilijan sa Barsinim veznim kad je klasicno krilo. Da igra kao ofanzivni vezni tj poluspic nije njihova taktika inace bi Kutinjo ostao

avatar
Red blood
Wednesday, 13.11.2019
20:09

Ovi u upravi Barse,kao Fantazi da igraju.
Nekoliko kola prave prostor da dovedu Kutinja..pa ga onda posle 2 kola prodaju.
Onda dovedu Grizmana,pa nakon jednog slabijeg kola vec gledaju za koga da ga menjaju.
Usput vrse transfer i menjaju svako kolo po nekog.
Usput izvrse i vise transfera pa idu u minus.
Onda izvrse Free Hit i prodaju Neymara,pa ocekuju da se sledece kolo vrati prvobitni tim.
A jednom u polusezoni (fantazi polusezoni,a u stvarnom zivotu svakih 5 godina) koriste Wild Card.

avatar
Nenadd
Wednesday, 13.11.2019
18:02

E do mojega kad je Buskec legendaran, covek je celu karijeru izgradio na slepanju uz dobre igrace, inace je beskoristan...za ostalo se slazem sem za Alenju njega bih ostavio i takodje Vilijan nije potreban

avatar
deki trbic
Wednesday, 13.11.2019
12:13

barsa propala kao zeton ahahahah

avatar
JC\'90
Wednesday, 13.11.2019
11:32

De Jong, Artur i Saul. Idealan vezni red.

avatar
lpool
Wednesday, 13.11.2019
11:25

Pa cekajte ljudi zar Bajern vec nije odlucio da ce otkupiti Kutinja, zar to nije resena stvar?? :D kako je krenuo vratice se u espanjol :D