Barsin prioritet - Svetski rekord za štopera?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.10.2018.
08:25
Izvor: Sportske.net

Ovo bi moglo da ima posledice i kada se čeka rasplet oko trenera. Ponuda koja se ne može odbiti?

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVES
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVES

Povezane vesti

Navodno je Aurelio De Laurentis odbio oko 90 miliona evra za Kalidu Kulibalija prošlog leta, hteli su ga Junajted i Čelsi.

Po njemu, Senegalac je stub ekipe, jedan od najboljih štopera na svetu, ali mogao bi da popusti već ove zime.

Naime, prema informacijama španskih medija Barselona će ponuditi 100 miliona za Kulibalija, ako ponuda bude prihvaćena, to bi značilo i rušenje svetskog rekorda koji je Liverpul platio za Van Dajka.

Sa druge strane, štoper jeste prioritet posle povreda Umtitija i Vermalena, ali ovaj transfer bi značio i da se Barsa odriče nekih većih pojačanja na leto, pre svega Nejmara koji je raspoložen da se vrati u klub, ili Pogbe koji takođe želi na "Kamp Nou".

Kulibali


Već znate, Valverde je u tihom ratu sa upravom zbog prošlog prelaznog roka, dovođenja Vidala, odnosno prodaje Paulinja, ali i činjenice da nema alternativu za levog beka, pa odbija da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone.

Barsa je, ako tvrdoglavi Bask ostane pri svome kontaktirala Vengera koga navodno želi i Bajern.

Međutim, ako bi doveli Kulibalija, to bi bio znak da su prihvatili preporuke trenera koji smatra da ofanziva nije problem, da Nejmar i slični igrači nisu potrebni timu već da mora da se ojača poslednja linija, kao i da se kupi još jedan levi bek.

Šta Napoli dobija?

Pre svega novac da dovede nekoliko igrača koje Anćeloti želi, senzaciju, Pjateka iz Đenove, ali i Arijasa iz Atletika, kao i Džejmsa Rodrigeza iz Bajerna koji želi da ponovo radi sa trenerom kod koga je u Realu igrao odlično.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Saturday, 20.10.2018
18:36

Bez ikakvih neukusnih primjesa, ali crnac je uvijek mačak u vreći😉

avatar
P. S.
Friday, 19.10.2018
15:26

Za Barsu bi bilo sjajno da su im stoper i rezervni levi bek jedini kadrovski problemi. Srecom ne moraju previse da se uzbudjuju oko toga, jer dok im ovaj sedi na mestu trenera igraci nisu previse bitni - tesko je zamisliti da bi i dream-tim planete, ako bi ih ovaj vodio, igrao i za nijansu drugacije nego sto igraju ovi, ko god da je na terenu. :D

avatar
Mak-Juventino
Friday, 19.10.2018
11:31

100 000 000 za stopera , sta reci ? Za te pare Napoli moze da kupi dva stopera od po "samo" 50 000 000 i da bude jos jaci , naslednik za Kulibalija , ali i za Albiola ....