Barsin plan, za četvoricu nema mesta, stižu dva pojačanja! Novo ime na meniju?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.07.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Valverde je vrlo jasno izneo stavove klubu, zna se šta mu je potrebno, ali vremena je sve manje, makar kada su neke želje u pitanju.

EPA-EFE/BUDDHIKA WEERASINGHE
EPA-EFE/BUDDHIKA WEERASINGHE

Povezane vesti

Ernesto Valverde je izneo plan, Barselona do kraja prelaznog roka mora da se oslobodi četvorice igrača, i da u tom slučaju kupi dvojicu.

Klub mora da dovede levog beka, alternativu za Albu. I dalje je aktuelan Žunior Firpo, igrač poreklom iz Dominikane, koji je debitovao za Španiju. Barsa je u dobrim odnosima sa Betisom, ali neće platiti klauzulu, nude 25 miliona evra i to sa bonusima što su Andalužani odbili.

Druga varijanta je ofanzivni Filip Maks, levi bek Augsburga, a pojavilo se i novo ime. U pitanju je Aleks Moreno, iskusni fudbaler Raja. On je bio standardan prošle sezone kada je tim iz Madrida ispao iz lige, košta desetak miliona evra, dovođen je u vezu sa par klubova PL.

Što se tiče ostalih mesta u timu, Barsa ne odustaje od Nejmara. Valverde smatra, da ako kupe Brazilca, Kutinjo, Rakitić, Rafinja i Malkom moraju da napuste klub. Prvu dvojicu Barsa nudi Pari Sen Žermenu, Malkoma će na kraju morati da pozajme jer niko ne želi da plati 40 miliona evra, a Rafinja je posle povrede na marginama.

Posao sa Nejmarom je daleko od završetka, PSŽ ne žuri, nastavljaju da traže novac, a i ako bi uzeli Kutinja i Rakitića, njihova procena cena dvojice igrača se znatno razlikuje od Barsine.

Ono što ostaje kontanta je da Barselona nema novac, i da ako PSŽ ne prihvati trampu, teško da će se Nejmar vratiti na "Kamp Nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Drazen Draco Vukazic
Tuesday, 30.07.2019
08:59
avatar
Drazen Draco Vukazic
Tuesday, 30.07.2019
08:59

Koje nebuloze sa Neimarom

avatar
Nenadd
Monday, 29.07.2019
09:59

I drugo, sta su zapeli sa nejmarom kad imaju dobre igrace u napadu, dovesti tog Firpa i ostaviti kutinja da igra iza napadaca i gotovo

avatar
Nenadd
Monday, 29.07.2019
09:58

Prvo, valverde nema pojma a kamoli kakav plan

avatar
Steffmajster
Monday, 29.07.2019
09:41

najpre Valverde treba napustiti klub..

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.07.2019
09:32

Cu ovo valverde ima plan, pa taj lik jos posle rome je morao da dobije nogu, dok je on tu kmessi ima da kmeci sto stalno ispada iz lige sampiona i ne moze da uzme loptu zlatnu