Barsin plan - Prvo "Rambo", pa čistka, ni legende nisu sigurne!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.08.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Sutra je sastanak, Bertomeu prvo planira novog trenera koji će napraviti najveću čistku verovatno u novijoj istoriji kluba...

EPA-EFE/TIAGO PETINGA
EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Povezane vesti

Izgleda da će Bertomeu učiniti ono što je naumio, naime, svi su krivi osim njega.

Barsu čeka revolucija, predsednik je odbio zahteve Laporte i Viktora Fonta da raspiše izbore, na neki način spasila ga je korona, sigurno bi izgubio.

Ovako čekaće još godinu, ali sa velikim promenama.

Kike Setijen je bivši trener, čeka se samo zamena, za sutra je sazvan sastanak, Ćavi je nerealna meta, on ne želi da se vrati čak i ako ode Abidal (i to se pominje), kao i odlazak glavnog za finansije Graua, i Ramona Planesa koji je stigao iz Hetafea kao pomoćnik Abidalu.

Sa Poketinom je razgovarano, ali prva opcija ostaje Ronald Kuman.

"Rambo" kako su ga zvali u vreme dok je igrao se uklapa, ima igračku prošlost, Krojfov pečat, želi u Barsu, mogao bi Holanđane da stavi na ispit, da zatraži da vodi i Barsu ili "Oranje", ili da podnese ostavku na mesto selektora.

Kuman ima dovoljno autoriteta da učini ono što Bertomeu traži, izvrši veliku čistku u svlačionici. Čak ni senatori poput Pikea i Busketsa nisu sigurni, nedodirljiv je Mesi, ali je pitanje da li će on dozvoliti da iskusni igrači odu.

Barsa neće prodavati Lenglea, De Jonga, Fatija, Puiga i još par mlađih igrača, za ostale će slušati ponude. Jasno Ter-Štegen dobija novi ugovor i potpisije, no postoji veliki problem, klub nije u poziciji da donosi odluke, Grizman i Dembele ne žele da napuste klub, kao ni Umtit, osim ako stigne ponuda od Sitija ili nekog drugog kluba iz PL.

Baner Liga Sampiona

Moguće je da ode i Luis Suarez, on ima godinu ugovora, ali i automatsko produženje ako naredne sezone odigra dovoljan broj utakmica.

Mete ostaju iste Lautaro, Nejmar ako se prodaju vodeći igrači, stigao je Pjanić, Barsa traži i još jednog vezistu, jer hoće da se oslobodi i Vidala i Rakitića.

Sve u svemu, namera je da se izvrši revolucija, ali je pitanje koliko je moguća jer na primer, Vidal neće da ode, osim u Juve, ali Italijani su zainteresovani jedino ako bude besplatan, ima veliku platu. I sami imaju slične probleme sa Iguainom i Kedirom.

Sevilja i dalje okleva oko Rakitića, ostaće Semedo i Serhi Roberto, kao i Alba koji nema zamenu, Firpo je izgleda još jedan promašaj.

Ali, prvo trener, čeka se Kuman, posle toga će sve biti jasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Monday, 17.08.2020
03:57

Koda gledam sebe kad uzmem neki klub na FMu. Pa bi najradije prodao pola ekipe al nemam para da kupim nikog. Za onog dobijem 5 miliona, za onog 6 za onog 7, na onog 10...itd. na kraju skupim para jedva da dovedem jednog igraca. I onda mi je ta sesona katastrofa jedva imam igraca za prvih 11. Doslovno to je trenutno problem Barcelone

avatar
P. S.
Sunday, 16.08.2020
20:54

Ma revolucija, svakako. Najpre trener... ovaj je bivši tu nema govora, a Kuman momentalno dolazi... zapravo teško jer ima obaveze prema reprezentaciji. Ok, Poketino je novi trener Barse od sutra... paa baš i ne jer je izrazio želju da ne trenira Barsu ni ranije, ni sada ni bilo kada... dobro, tu je trener Barse B, to smo rešili...

A fudbaleri, svi do jednog napolje... samo Dembeleu ne pada na pamet da ide, Rakitića neće Sevilja, Grizman i Umtiti ne žele da napuste klub, Suarez bi da ostane bar još jednu sezonu, Vidal bi u Juve ali ga oni neće itd. A ni dolasci neće biti ništa manje spektakularni. Najpre Neymar sigurno dolazi samo... pa samo Barsa nema pare za njegov transfer, ali je zato Lautaro Martinez sigurica, samo... samo ako ga Inter da upola cene itd.

avatar
Taribo West
Sunday, 16.08.2020
20:18

Barsa bi se trebala rešiti: Pikea, Busketsa, Vidala i Rakitića koji su u velikom padu forme. I Albe ako dolazi Gaja kao i Suareza ako dolazi Lautaro Martinez. Serđi Roberta bi ostavio jer je polivalentan igrač. Pored Pjanića i de Jonga fali jedan vezni. Pomenuti Roberto i Puiđ alternative. Ne verujem da će Siti prodati Bernarda Silvu tako da je Barsa trebala pokušati vratiti Tijaga Alkantaru koji nije skup...

avatar
Hocus Pocus
Sunday, 16.08.2020
15:37

E ako Lengle ostaje onda super, sto da ne ostane nije kriv za svih 8 golova Bajerna samo za pola...

avatar
Tata Messi
Sunday, 16.08.2020
13:16

Ma najbolje sledecu godinu zrtvovati uigravati mladje igrace.Ne znam kako ne kontaju da ne trebaju da dovode napadace vec odbranu.Da su pametni da kupe Upamekana i Grimalda

avatar
Jasminn
Monday, 17.08.2020
03:53

Pitanje je zeli li Mesi mozda i zadnju godinu u nogama da potrosi na uigravanje ekipe za period kad on bude u penziji. Takva revolucija nije bas moguca dok on ne ode u penziju ili ne napusti klub. Cini mi se da je bas zbog tog istog razloga Real i prodao Ronalda

avatar
Barca4ever
Sunday, 16.08.2020
12:50

Koliko je Valverde izvlacio maksimum iz ovog tima. Realno fali nam vezni red, brzi igraci koji imaju i misice. Pojeo nas je Liverpul one sezone u LS a Bajern ove jer su daleko jaci, brzi i spremniji. Bukvalno bih sve rasprodao osim De Jonga i Ter Stegena kojem bi dao kapitensku. Vidi se da je on vodja tima a ne Mesi.

avatar
Jasminn
Monday, 17.08.2020
07:32

Sve je to super nego odkud pare? Evo da prodas Pikea nes za njega dobiti ni 1 euro. Da dovedes kvalitetnog stopera treba ti minimalno 50-60 mil. Mislis da ces neke pare dobiti za Lenglea? Ili za Umtitija pa Umtiti nemoze 2 utakmice da odigra. I haj i da nadjes jednog stopera jeftino drugog sigurno neces drugi ce te kostati minimalno 70-80. Mislis da ces vise od 15 mil dobiti za 33 godine starog Albu? A zamjena koliko kosta? Semedo i zamjena haj nek budu du negdje. Stas sa Vidalo, Rakiticem koje prodaju za 10 mil pa ne mogu naci kupca. Da dovedes prava dva vezna treba ti minimalno 100 mil. Suarez za 34 godine na ledjima moze da ide samo dzabe. A Lautaro kosta 111 mil. I to ti je hajmo reci prvih 11. Gdje rezerva? Nemozes sezonu igrati sa 11 igraca. Ili mozes?

avatar
JC\'90
Sunday, 16.08.2020
12:16

Kakav tekst. Pisete samo da bi ste nesto napisali. Sledi cistka a svi ce da ostanu, smesno.

avatar
Младић
Sunday, 16.08.2020
12:13

zasto ne dovedu trenera Ajaxa,Ten Haga ili kako se vec zove

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 16.08.2020
12:10

Dok god razmazeni i samovoljni messi ne ode od njih vise nema nista, ajde sto se setka po terenu nego sto svojom platom pojede jednog top igraca godisnje

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 16.08.2020
12:00

Mora da ide madridista prvo