Barsi stiže 65 miliona iz Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.04.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

I to za defanzivce.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Barsa se sprema da proda dva desna beka ovog leta.

Naime, Nelson Semedo bi mogao da napusti klub, nisu zadovoljni na "Kamp Nou" kako se 35 miliona evra plaćeni Portugalac pokazao, pružili bi mu još jednu šansu, ali bi ga i radije žrtvovali nego brojne druge fudbalera u želji da sakupe novac za atraktivna pojačanja.

Portugalca prate klubovi iz Premijer lige, pominjala se i razmena sa Sitijem, ali i sa Totenhemom, dok Barsa za prodaju svog fudbalera traži 45 miliona evra.

Drugi desni bek kojeg Barsa planira da proda trenutno i nije u klubu, u pitanju je Brazilac Emerson.

On je zajednički otkupljen sa Betisom od Atletiko Mineira, oba kluba su dala po otprilike šest miliona evra, dok Barsa ima pravo da ga do leta 2021. godine otkupi za još šest miliona.

Sva je prilika da će to učiniti, kako bi ga prodali i zaradili nešto novca, procena je da bi Emerson mogao da ide za 20 miliona evra.

Za njega takođe postoji ozbiljno interesovanje iz Premijer lige, ponovo se pominju Sparsi, ali i Vest Hem, Everton i Njukasl.

Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 25.04.2020
22:05

Ako se ovo ostvari i barca proda ova dva igraca za ove pare, to je vec polovina za Nejmara, tako da jos proda vidala i Raketica i eto pare za Nejmara! Za Lautara barca moze da izvadi iz dzepa i eto napadaci ce biti obezbedjeni? I jos da kupi barca ili da menja neke igrace svoje za odbranbene igrace i jednog ili dvojicu veznih i barca je kompletna! Cak moze i da proda jednog od dvojice odlicnih igraca koji su na potraznji, Kutinja i Dembela onda barca cak moze i da uspara velike pare! Tako da barca se nemora ni otrosi da bi kupila! I sa iznajmljivanjem imena stadiona, pare koje dobije ce da donira SZO, za pronalazak vakcine protiv virusa i tu barca nece da izostane kao humanista! Samo kad bi se i ostali klubovi pridruzili, a ne da onni kao imaju pare a barca bankrotirala a donira pare!