Barselona spremna za kupovinu, spisak postoji, nadaju se i velikom popustu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.05.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

Prvo će morati da se oslobode nekih igrača, ali tada kreće ozbiljno ulaganje.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Juče je Sport najavio veliko spremanje na Nou Kampu, jasno je da je Barselona pogrešila u velikom broju procena, a ovog leta je spremna da ispravi svoje greške.

Prvo ime je svakako Lautaro Martinez, Katalonci su spremili ponudu koja pored 60 miliona evra uključuje i dvojicu fudbalera - Nelsona Semeda i Karlosa Alenju.

Inter je izrazio želju da u svojim redovima vidi upravo ovu dvojicu, pa će "blaugrana" pokušati da iskoristi to kako bi dobila "popust" za Argentinca koji ima otvoren poziv Lea Mesija.

Takođe, govori se o tandemu Betisa Emersonu i Nabilu Fekiru, Brazilac je zapravo i stigao u Sevilju tako što je Barsa platila deo novca u zamenu za fiksnu otkupnu klauzulu mnogo manju od one koja važi za ostale klubove.

Desni bek bi koštao 25 miliona evra što ne predstavlja problem za Barsu.

Ndombele Totenhem

Katalonski Sport javlja da je u centru pažnje Kikea Setijena i Tanži Ndombele koji se nalazi u nemilosti Žozea Murinja.

Portugalac na klupi Totenhema ga je neretko kritikovao tokom sezone, pa bi 23-godišnji vezista vrlo lako mogao i da napusti London.

Baner live stream

Ali, ne za manje od 60 miliona evra koliko su Sparsi platili Lionu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 05.05.2020
21:07

Puno hoce...a nece nista kupiti, nemaju para i te njihove igrace nece niko, makar ne za te pare sto traze xD

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 05.05.2020
11:16

Aj redom:
Najcesca prica je da ce Barsa Semeda zameniti sa Sitijem za Kansela i time je bek resen. Fekir je ok za klupu, mada bio je odlican ranije i mozda i moze da bude prvotimac. Barsa mora da kupi napadaca, i tu ce joj sve pare otici. A ako zaista zele Nejmara, onda na bukvalno sve ostale igrace mogu da zaborave

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
17:05

Mozda nisu citao da barca ima devet ugraca da proda, tih devet igraca da vrede samo po 20 miliona to je 180 miliona! Sigurno od tih Devet igraca ima nekoliko njih koji vrede i duplo vise, neki i trofuplo, tako da barca samo od njih moze sebi da priusti da kupi i Nejmara i Lautara, odtaju jos nekoliko odbranbenuh da kupi i ona je kompletna i nema sta da se komplikuje, vrlo jednostavno! Tako da barci i netreba da dodaje pare iz budzeta vec sve id profaje!

avatar
Mirjevac
Thursday, 07.05.2020
14:54

I da Kutinjo vredi kako ti kazes 70 do 80 miliona, zar je to malo? Umtiti i Semedo neka zajedno vrede 80miliona to su 160 miliona i to je nivac za Nejmara, to su bila samo tri igraca, ima jos sest, ti sest neka budu po 10 miliona to je 60 miliona, i ovog sad mladog sto prognoziraju da vredi 50, to je zajedno 110 milion, taman za Lautara! To znaci da barca nemora nista da izvadi iz dzepa, vec sve od igraca! I dali je to moguce ili nije moguce?

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 05.05.2020
20:55

To je pod uslovom da neko hoce da kupi tih 9 igraca za po 20 miliona. I kojih je to 9 igraca?
Umtiti i Todibo ok, vrede, dalje? Kutinjo sada vredi 70,80, i to je to. Koga jos imaju da prodaju za ozbiljnu lovu? Rakitica i Vidala sigurno ne...