Barselona, sa reči na dela - Ovo su prva dva pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.06.2018.
11:44
Izvor: Sportske.net

Abidal napravio dva izbora, još dva igrača će stići, ostalo zavisi od prodaja...

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona završava poslove u prelaznom roku, Valverde insistira na jačoj konkurenciji, a činjenica da neće stići Grizman oslobodila je novac za nekoliko pojačanja.

Prema mišljenju kluba, Valverde prošle godine nije dovoljno rotirao ekipu, sada žele da bu dovedu četiri igrača koji bi pojačali konkurenciju.

Novi sportski direktor Abidal je već potvrdio završeni posao, štoper Lengle stiže prvog dana jula, Sevilji će biti plaćeno 35 miliona evra.

Ali, to nije sve. Odlučeno je da Brazilac Artut stigne šest meseci ranije, Juventusov zahtev za Pjanića od 100 miliona je preteran, pa je Arijedo Brajda jedan od direktora rekao da nisu zainteresovani. Barsa bi Gremiju platila tri miliona više kako bi dobila vezistu ranije, a ne u januaru, mesto stranca bi mu oslobodio Mina koji će biti prodat.

Treći igrač koga bi Barselona trebalo da dovede je Golovin iz CSKA, za koga je zainteresovan Juventus. "Car" je igrao sjajno u prva dva meča, ali bi Barselona kupila Rusa i ostavila ga među Moskovljanima još sezonu, kako bi skupio iskustvo.

Na kraju, traže i desnog beka, nekoliko igrača iz Lige jedan, odnosno francuskog šampionata su pod prismotrom, za sada je nekoliko imena u igri, a odlučiće se za mlađeg fudbalera koji bi postepeno ulazio u konkurenciju. Uz par promocija iz drugog tima to bi bilo sve, za ovo leto, četiri ili eventualno pet pojačanja.

Naravno, biće prodaja, osim Mine, klub bi mogli da napuste Dinj, Gomeš, igrači koji se vraćaju sa pozajmica, u svakom slučaju cilj je jača konkurencija, a čini se da će klub probati samo da podmladi ekipu i da neće dovesti nijednu veliku zvezdu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Visca el Barcaa
Thursday, 28.06.2018
18:33

Ne razumem sto zele da prodaju minu..

avatar
Jasminn
Friday, 29.06.2018
02:41

Imaju visak igraca van Ecropse unije. Ako Mina ostane onda ne moze doci ovaj Brazilac iz Gremija. Sad niko ne kaze da ce Minu prodati al iz kluba mora ici makar na pozajmicu ako hoce tog veznjaka iz Gremija

avatar
conecorleoneRM
Thursday, 28.06.2018
14:45

Nije lud Golovin da ode iz hladne Rusije u suncanu Barselonu zbog para i trofeja.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.06.2018
13:15

Cuj da stekne iskustvo pa Golovin igra sjajno nije neki klinac od 17,18g da stice iskustvo... nadam se da ce u Juve tamo ce bar igrati ova Barca samo nagomilava i unistava igrace jer se odmah zna ko ce igrati u startnoj a ko ce biti na klupi