Barselona prelomila, poruka za Mesija i dva pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.09.2020.
11:04
Izvor: Sportske.net

Kuman na putu da dobije ono što želi, najveći posao leta neće biti, po svemu sudeći napravljen...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je izgleda prelomila.

Prvi kontakt Mesija i Kumana je prošao uz razgovor o ulozi Argentinca, Holanđanin ga je uverio da će biti oslonac i lider tima, tu se ništa ne menja.

Nije razgovarano o poziciji u timu, ali se pretpostavlja da Holanđanin neće pomeriti Mesija iz sredine, što se opet ne sviđa Grizmanu.

Od Lautara Martineza neće biti ništa, Inter neće ni pregovarati, niti Barselona ima novca. Naime, cena je 90 miliona, sada je čak kasno da Inter juri zamenu, umesto toga Argentincu nude ugovor do 2025. ali za sada se ruke lome oko nove klauzule.

Odustajanje od Lautara, znači pritisak na Depaja. Lion traži 30 miliona za Holanđanina kome ističe ugovor naredne sezone, Barsa pokušava da ubaci Umtitija, bivšeg igrača "Les Gonesa" u sporazum.

Recimo i to da Vajnaldum i dalje čeka, njegova sudbina vezana je za Tijaga Alkantaru. Kuman bi radije zemljaka i gura tu opciju, ako Liverpul kupi vezistu Bajerna, prodaće Vajnalduma.

I to će biti sve, čini se da bi dvojica "Lala" završila posao, novca za više nema, treba postići sporazumni dogovor sa Suarezom koji je pred Juventusom, Vidal će kao slobodan igrač otići u Inter.

Baner

U svakom slučaju, Barseloni je važniji u ovom trenutku Mesi kao i odnosi u svlačionici, nego pojačanja, mada je jasno da Kuman želi da se okruži igračima od poverenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 08.09.2020
14:52

Nema šanse da Bartomeu kupi Depaya ni za 30, a kamoli 20-ak m€. Sve dok mu cena ne skoči na barem 40-50 m€ taj neće preći u Barsu.

avatar
deki trbic
Tuesday, 08.09.2020
14:04

Neka Messi da ode, to je pojacanjeee

avatar
Jasminn
Tuesday, 08.09.2020
12:46

Kazete poruka za Mesija i dva pojacanja. Kontam nesto novo. Sta je tu novo? Pojacanja Depay i Vajnaldum zna se odkako je Kuman dosao.
P.s. bude li mi ovaj komentar objavljen nakon 4 dana, prestajem komentarisati. Vijesti o transferima mogu navi na svakom mjestu, ovdje dolazim jer mogu od nekih cuti nesto pametno, iskazati svoje misljenje, cuti tudje misljenje, nisam uvijek u pravu zato je lijepo cuti i tudje misljenje. Ako moram cekati 4 dana da vi napisete moje misljenje ili misljenja drugih dzaba pisem jer me nakon 4 dana ta tema ne zanina vise.
L.p.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 08.09.2020
13:22
avatar
Mad Max
Tuesday, 08.09.2020
13:56

Апсолутно.