Barselona menja plan za Nejmara, ponudiće i "promašaj"!

Autor: Stefan Matić
petak 21.06.2019.
15:24
Izvor: Sportske.net

Brazilac ne želi više da ostane u Parizu.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Već smo pisali, "Nej" je imao jednu od najgorih godina što na profesionalnom što na privatnom planu. Postoji sijaset razloga zbog kojih najskuplji igrač sveta želi maltene da "pobegne" iz grada svetlosti.

Tek nekoliko klubova mogu priuštiti sumu koja je potrebna za kupovinu Brazilca, za sada prema pisanjima španskih medija, navijači Barselone se mogu nadati povratku svog N iz MSN trija.

Katalonski Sport piše kako su "Blaugrana" i PSŽ počeli pregovore oko povratka Brazilca u Barselonu. Nejmar je koštao 222 miliona evra sada Francuzi traže sumu od oko 300 miliona evra. Plan Katalonaca je da uz sumu ponude i Kutinja, mada će morati još da prodaju kako bi se "skrpili".

MSN

Valverde naredne sezone ne računa na Umtitija, Kutinja i Rakitića, eventualnim prodajama bi mogli da dođu do novca potrebnim za ponovnim kompletiranjem MSN-a. Svakako da će ovo biti dugi i teški pregovori, ali kako drugačije kada se radi o Nejmaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Friday, 21.06.2019
19:44

Mac s 2 ostrice ... Neimar BRAZILAC! Barselona koja je zbog svog rigoroznog stava , da niko nije veci od kluba ,kroz istoriju je kaznjavala i najvece zvjezde tima , uglavnom su to bili BRAZILCI da li moze dovesti u red ovog decka... e sad Neimar je bio jako disciplinovan u Barsi , dobro je trenirao , slusao trenera , nije bilo problema, gorak ukus u ustima ostavlja njegov odlazak na onakav nacin , pa i tuzba za onih 26 milion evra , na stetu Barse ... s druge strane , njegova zelja za povratkom postoji , ocigledno postoji , samo kako naci rijesenje za nekog ko je tako bahat ?, ko je tako bezobrazan ?, ko je poslednjih godinu dana privukao paznju na sebe samo losim stvarima !,kako ga smiriti i dovesti u red??? kako ce se sve to reflektovati na mirnu i harmonicnu svlacionicu Barse? neosporno da je Neimar fudbalski mag , ali nek im je bog u pomoci , ako krenu po njega u Pariz !

avatar
ixyco96
Friday, 21.06.2019
19:05

zasto sa 222 na 300??

avatar
Lecter
Friday, 21.06.2019
16:55

Koliko god se Nejmar ponasa kao indijanac cinjenica je da je zver i da je najbolje partije pruzao u Barsi. On i Mesi su ubitacan tandem. Da ga je Barsa imala predhodne dve sezone sigurno bi uzeli jednu ligu sampiona.

avatar
zeks
Friday, 21.06.2019
16:13

Kad samo pomislis da uprava Barse ne moze da smisli jos nesto gluplje,razmisli opet

avatar
Nemanjici
Friday, 21.06.2019
16:03

100 miliona i Koutinjo. Dosta im je to za njihovu ligu bez briga

avatar
Badr Hari
Friday, 21.06.2019
15:55

Ako ovaj stvarno hoce da bezi iz Pariza onda ce PSG biti presrecan ako dobiju i 100 milki, ko god da im ih da...