Barselona i Juve nisu završili sa poslovanjem, sprema se još spektakularnija trampa?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.07.2020.
19:16
Izvor: Sportske.net

Ovome se niko nije nadao.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona i Juventus su ovog leta i zvanično razmenili igrače, Artur Melo je otišao put Torina, dok je u Kataloniju stigao Miralem Pjanić sa koferom teškim 10 miliona evra.

Prema informacijama koje ima italijanski novinar Paolo Paganini, to bi mogao da bude samo početak saradnje dva velika kluba.

Naime, prema njegovim saznanjima, Barsa pokušava da se reši Antoana Grizmana, Francuz se nije pokazao kao pravo pojačanje na "Kamp Nou", a plaćen je čak 120 miliona evra, izgleda da je istrošio sve kredite i da neće dobiti drugu šansu.

Zato uprava pokušava da ga iskoristi u razmeni, imaju ideju da ga zajedno sa Umtitijem pošalju put Pariza, ali navodno francuski reprezentativac nema želju da obuče dres "Svetaca".

Pisalo se i o mogućoj trampi sa Interom za Lautara Martineza, koju Paganini takođe pominje, a sada se pojavila još jedna opcija.

Kako prenosi italijanski novinar, Barsa bi mogla da pošalje Antoana Grizmana u Torino, u zamenu za Arijena Rabioa i Daglasa Koštu!

Baner 10

Bila bi ovo zaista spektakularna trampa, Rabio je i minulog leta bio želja katalonskog kluba, ali je tražio previše novca, pa je na kraju završio u Torinu.

Veliki fudbalski majstor kao što je Daglas Košta bi, čini se, mogao da eksplodira u klubu kao što je Barselona, a i čini se da bi se bolje uklopio u sistem aktuelnog prvaka Španije od Grizmana, koji jednostavno ne može da ima svoju omiljenu ulogu pored Lionela Mesija.

Videćemo kako će se ova priča razvijati, jasno je da su dva kluba u dobrim odnosima, pa ne bi bilo iznenađenje da ponovo posluju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Friday, 03.07.2020
15:45

Mislim da Juventus nikad ne bi pristao na to, jer nisu retardirani. Sta ce im? Imaju Dibalu, nema tu mesta za Grizmana. Dibala je trenutno mnogo bolji od Grizmana, a i u buducnosti se to nece menjati. Grizman je svojim odlaskom iz Atletika potpisao kraj svoje karijere velikog igraca. Nema kluba gde bi mogao da ode, da je veliki klub, i da on bude najbolji igrac.
Jedino u Milan da dodje, al` trenutno nemamo para, a nikad necemo ni imati za njega.. :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 03.07.2020
10:34
avatar
BlueBoy84
Friday, 03.07.2020
08:10

A šta bi tražio u Parizu? Klupu?

avatar
Mirjevac
Thursday, 02.07.2020
22:41

Ako se dogovore, to bi dobro bilo za Barcu, Kosta je dobar i brz igrac i bolje ce da se uklopi u Barcinu igru, posto Barci treba defanzivni vezni umesto Buskets-a, tu bi ga bas dobro zamenio Rabio! Posto je Rabio negde skoro iste visine ko i Buskets i slicnu igru pruza ko i Buskets, tako da bi barci dobro doso! Grizman je dobar igrac i dobro se uklopio, ali mnogo vise se od njega ocekuje, ali nemogu da mu nadju poziciju, posto on igra skoro istu poziciju ko i Mesi, a Mesi je naj bolji na svetu, tako da Grizman treba da ode!

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 02.07.2020
21:53

Ovo bila kulminacija kriminalnog vodjenja kluba. Platiš Grizija 100,pa ga menjas za igrače koji ne vrede 50 miliona zajedno. Daglas je odličan, igrao bi super u Barsi, ali je star i sklon povredama. Bolje da uzmu Daglasa samo za novac. Brazilcu je samo bitan novac, zato je i otišao iz Bajerna, ali zna da napravi razliku. Malo golova postiže, pa nisam siguran da bi mogao da nadomesti odlazak Nejmara u potpunosti. Da sam na mestu Barse okrenuo bi se Traoreu. Što se tiče spica, trampa za Interom za Lautara je najbolja opcija, uz doplatu naravno.

avatar
Offside
Thursday, 02.07.2020
21:02

Pa sa ovim bi pobedili!Rabio koji ne moze da se sastavi i ne vredi nista,Kosta bi bio pojacanje jer je zaista majstor ali Rabio u celoj prici...Sa druge strane moje misljenje je da Grizman leze Juveu savrseno.Ali mislim da je ovo vise lazna vest da se navijaci Barse dodatno uzdrmaju i krenu u jos jaci pritisak na Bartomeua.

avatar
Barca4ever
Thursday, 02.07.2020
19:52

Ovo bi bilo samoubistvo.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 02.07.2020
20:58

Za sve strane , brate , ova klubova i 3 igraca

avatar
RAy
Saturday, 04.07.2020
22:01

ako temeljno razmislis i ne, jer ocito da je Buskec u godinama, Rabio bi mogao da igra DMF bas onako dobro i kad vidis totalno u fizickim i tehnickim predispozicijama je 99% kao Buskec, sto znaci dobra zamena

e sad za Antoane Failzmann ...
kako je samo barsa iskopala sama sebi grob ovog transfera, lik totalno se ne slase sa igre i filozofije barse a i dodatno stvara neka negativna atmosfera u klubu, i to je vrlo loso, moraju da ja daju negde, e a kad vidis Daglasa, koji je brz, prodoran, nepredvidljiv i predpocituje dinamicnu i brzu igru, bas bi se dobro sklopio kao ljevo krilo (da naponemen isto da Failzmann nije krilo vec CF ili second striker) i bi se takmicio oko tog prvog mesta u startan tim sa Dembelom, tako da mislim da skros nisi u pravo