Barsa završava transfer do kraja dana!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.08.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Katalonci ubrzali stvari.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Pako Alkaser bi do kraja dana mogao da napusti redove prvaka Španije i preseli se u Nemačku, u redove Borusije Dortmund.

Već par dana se šuška da su "Milioneri" zainteresovani za španskog napadača, sada su stvari konkretizovane, Alkaser će na "Signal Iduna Park" na jednogodišnju pozajmicu, a nemački klub će po isteku iste imati i pravo da otkupi njegov ugovor.

Katalonci će na ime pozajmice zaraditi dva miliona evra, Borusija će preuzeti plate španskog fudbalera na sebe, a po isteku kratkoročne saradnje će imati šansu da ga otkupe za 20 miliona evra.

Sve veći broj španskih medija prenosi da bi transfer mogao da bude potvrđen do kraja dana, što znači da Alkasera uskoro treba očekivati u novim bojama.

Njegovim odlaskom se otvara prostor za Munira El Hadadija, kojem će Valverde ukazati šansu kao rezervnoj opciji u napadu.

Podsetimo i da je Barsa pre dve godine otkupila Alkasera od Valensije za oko 30 miliona evra, Španac se nije snašao na "Kamp Nou", postigao je 15 golova na 50 zvaničnih nastupa, što je suštinski sasvim solidan učinak, ali su u Barseloni očekivali više.

Pako Alkaser Rafinja

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kristijano Penaldo
Monday, 27.08.2018
16:27

povedi i suareza

avatar
JC\'90
Monday, 27.08.2018
16:07

Nisu mogli da ocekuju vise kad nije ni imao pravu sansu pored Suareza, a realno me moze ni da dobije sansu pored njega. Nema logike

avatar
Rise up
Monday, 27.08.2018
15:41

Nisu postigli nista ovom pozajmicom,eto ga Pako ponovo za 10 meseci. Ne mogu ga prodati nikome.