Barsa zakompikovala transfer potezom situaciju za Real, o Joviću odluka danas?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.08.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net

Odlazak Kutinja u Bajern ima itekako uticaj na transfer politiku Reala.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Barselona je pozajmicom Kutinja praktično završila nekoliko važnih poslova. Naime, osim što su se oslobodili plate igrača i otvorili prostor za Nejmara, oni su sprečili Real da se oslobodi Bejla, jer je Bajern odlučivao između Velšanina i Brazilca.

Sada je situacija sledeća, Zidan mora da zadrži Bejla, verovatno i Džejmsa Rodrigeza, a od Pogbe nema ništa. Istina, pojavila se informacija da će u poslednji čas kupiti Bruna Fernandeša iz Sportinga kome je propao transfer u Junajted.

Videćemo šta će se desiti, tek Barsa je veliki pobednik, pošto je jednim potezom napravila mnogo dobrih stvari i zagorčala finiš prelaznog roka najvećem rivalu.

Real danas startuje u Vigu, Zidan računa i na Bejla i na Rodrigeza, ali ostaviće ih na klupi.

On ima samo jednu dilemu, ko će igrati u napadu sa Benzemom, Jović ili Vinisijus.

I danas se pojavljuju priče da je Inter stupio u kontakt sa Realom, da hoće Srbina na pozajmicu, ali ako Jović danas bude na terenu u Vigu, jasno je da Francuz ozbiljno računa na njega...

U suprotnom, ko zna, možda će zaista razmišljati o pozajmici, mada je zaista teško očekivati da se u poslednje dve nedelje prelaznog roka odluči da eliminiše čoveka od 60 miliona evra iz konkurencije za ovu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 17.08.2019
14:33

Samo teški glupan može biti u dilemi između Vinicijusa i Jovića.😂

avatar
P. S.
Saturday, 17.08.2019
12:29

Ja sam znao da je šutiranje na pozajmicu igrača plaćenog 120m (koji je btw koliko god bio loš, bar duplo manje beskorisan od Dembelea i Grizmana), u situaciji povređenih Messija i Suareza, a bez Neymara koga najverovatnije neće dovesti, zapravo genijalan potez Bartomeua i uprave Barse. Jedino nisam znao zašto, a sada znam i to... Ubili su Real Bejlom (koji je među najboljima u Realu) i Rodrigezom (koji je među boljima), tako da ne mogu ni da zamislim kako će se Real oporaviti. Još ako se povuku pa im uvale i Neymara to će sigurno biti definitivni kraj Real Madrida. :D

avatar
Bojan Aleksic
Saturday, 17.08.2019
12:27

Ljudi, o cemu vi pisete? Kakva pozajmica Jovica, covek je tek dosao u klub. Placen je 60 miliona, a Realu je potreban napadac. Apsolutno nikakve logike nema u ovome o cemu se pise.

avatar
Misosesic
Saturday, 17.08.2019
12:05

Videcemo kad Kutinjo eksplodira u Bajernu ko je napravio dobar potez.