Barsa u trci sa vremenom, šta se dešava sa Holanđaninom?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 16.07.2018.
16:09
Izvor: Sportske.net

Teško će Barselona naći zamenu za Andresa Inijestu, ali izgleda kao da im se ne žuri.

Povezane vesti

Andres Inijesta je završio svoju karijeru u Barseloni, a sada je potrebno da neko novi dođe na njegovo mesto. Pominju se brojni fudbaleri, ali kao najveće želje se ističu Frank De Jong iz Ajaksa, Tijago Alkantara iz Bajerna i kako poslednje informacije javljaju, Pol Pogba iz Junajteda.

Katalonci jesu doveli Artura, ali kao da ni sami nisu sigurni da je to "to".

Pogba i Alkantara su malo skuplje opcije, dok je De Jong nešto jeftinija, ali daleko od toga da bi i njega Ajaks pusti za male pare.

Verovatno i prvi kandidat za naslednika Inijeste je upravo Frank De Jong, ovaj momak ima samo 21 godinu, a već je zadivio fudbalski svet svojim umećem i tehnikom.

Skauti Barselone su odlučili da sačekaju naredni meč Ajaksa u kome će De Jong nastupiti, pa da nakon tog izdanja verovatno krenu u pregovore.

Frenki De Jong

Naime, Ajaks će 25. jula igrati protiv Šturma u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Vrlo bitan meč za Ajaks, a kako stvari stoji i za samog dvadesetjednogodišnjeg vezistu.

Barselonini skauti se očekuju na toj utakmici, a oni će pokušati da započnu pregovore oko De Jonga.

Ono što ide u prilog ovom transferu jesu pozitivni komentari koje je uputio ovaj mladi igrač o španskom klubu.

Ukoliko pregovori počnu tek za desetak dana, moglo bi se to baš odužiti, pa bi pitanje bilo koliko bi De Jong imao vremena da se uigra u slučaju da pređe u Barselonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Monday, 16.07.2018
16:45

Ne postoji zamena za Iniestu. A igrac koji bi trebao da se igra u veznom redu je Roberto i zajedno sa Kutinjom i Buskecom drzi sredinu terena.