Barsa traži zamenu za igrača koji ''ne trpi konkurenciju'', izbor pao na Splićanina?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2019.
16:04
Izvor: Sportske.net, slobodnadalmacija.hr

Zanimljive informacije otkrio je katalonski novinar.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

U susret letnjem prelaznom roku, interesantna vest stiže iz Hrvatske.

Naime, tamošnja ''Slobodna Dalmacija'' objavila je intervju sa katalonskim novinarom Franseskom Pakom Agilarom, koji je tom prilikom potvrdio da je Barselona zainteresovana za mladog beka splitskog Hajduka, 19-godišnjeg Domagoja Bradarića.

Naime, katalonski klub traži igrača koji bi mogao da bude kvalitetna alternativa Đordiju Albi, ali uz uslov da mu ne smeta status rezerve, pošto je plan da Alba i dalje ima prednost.

''Barselona traži mlađeg levog beka koji bi učio, radio i napredovao, ali da zna u startu kako je to mesto u ekipi koje zauzima Đordi Alba koji je dobio novi ugovor.

Alba je tip koji ne trpi preveliku konkurenciju. Mislim da u tome greše, jer treba imati konkurenciju da i ovog standardnog beka kojeg imaš tera na dodatni rad. No, Alba nije takav tip, a u klubu mu povlađuju'', konstatuje Agilar.

On dodaje i da Bradarić nije jedini koga Barselona prati kao potencijalno pjačanje za tu poziciju, ali...

''Mlad je, velikog potencijala. Tu se Bradarić uklapa u priču. Ranije je u Barseloni bio i Lukas Dinj, francuski inrernacionalac, ranije u Romi, ali on nije želeo da čeka i stalno da bude rezerva, malo je igrao, pa je otišao u Everton.

Sad je Albi rezerva Miranda, iz B ekipe, ali on je baš neiskusan i nije se baš iskazao i onda su na kolegijumu u klubu odlučili da se bace u potragu za novim, pre svega mlađim levim bekom'', objašnjava on.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 04.04.2019
16:26

A Mark Cucurela. Odlican levi bek, ocekivao sam ga i ove godine kao zamenu za Albu ali oni su ga prosledili na pozajmicu i ako je letos bio odlican.