Barsa traži novog golmana, ovo su opcije!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.03.2019.
17:31
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da će bez jednog čuvara mreže ostati, pa su već krenuli u potragu za zamenom.

Epa/Alberto Estevez
Epa/Alberto Estevez

Povezane vesti

Preneli smo juče, Jasper Silesen želi da brani, a kako mu to u Barseloni nije omogućeno, zbog sjajnog Ter Štegena, moraće da menja sredinu.

Silesen je prvi golman holandske reprezentacije još od Mundijala 2014. godine, jasno je da poseduje veliki kvalitet i bez problema bi mogao da bude prvi čuvar mreže u brojnim klubovima iz evropskog vrha.

Tako je postalo jasno da će naredne sezone promeniti sredinu, a iako se pominjalo da će Barsa tražiti 45-50 miliona evra za njegove usluge, sada su se informacije da ga neće prodavati ispod 30 miliona evra, što deluje daleko razumnije i logičnije.

Zbog svega, Barsa će morati da pronađe i novog golmana, koji će biti dostojna konkurencija Ter Štegenu, a tri imena su u igri.

Dopalo im se kako su prošli sa Silesenom, pa će zamenu za njega potražiti baš u Ajaksu, kako je jedna od opcija prvi čuvar mreže "Kopljanika" Onana.

Druga opcija je prvi golman nemačkog Volfsburga, belgijski internacionalac Koen Kastils.

Poslednja opcija, prema pisanju španskih medija, je daleko najisplativija, u pitanju je golman Barselone "B", 20-godišnji Injaki Penja.

Videćemo za koga će se Barsa na kraju odlučiti, možda je vreme da pruže pravu šansu jednom od igrača iz svoje akademije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
audispirit
Monday, 25.03.2019
18:52

Silensen ostaje jos jednu sezonu. On je to izjavio. Vredi vise od 30 miliona, ispod 50 se ne isplati prodavati ga, jer ce za Onanu morati da izdvoje minimalno 30 miliona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 25.03.2019
20:01

Kakvih 50 miliona...jedva i da brani...nekih 10 utakmica u sezoni

avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.03.2019
01:09

Branio je sve utakmice za kup kralja, one su bile vise od deset, branio je i nekoliko uLS, tako da su to vise od deset i covek vredi brat bratu 50 milki!

avatar
audispirit
Monday, 25.03.2019
22:28

Svaki put kada je branio, branio je vrhunski. Tako da bi u nekom drugom klubu bio u prvoj postavi. Prati utakmice kada igra, pa ces znati o kakvom golmanu je rec. ;)

avatar
Anonymous Official
Monday, 25.03.2019
20:35

Nije zabranjeno mastati :D