Barsa "štiti" Grizmana, ništa od prezentacije napadača na "Nou Kampu"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.07.2019.
18:11
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnja odluka čelnika katalonskog kluba.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Sapunica oko francuskog napadača deluje da mogla imati svoje finale do kraja ove nedelje. Jasno je da fudbaler Atletiko Madrida ne želi nigde drugde da nastavi karijeru, "Kamp Nou" je jedina opcija za ofanzivca.

Međutim, kada dođe do novog velikog transfera u svetu fudbala, neće se ispoštovati "procedura".

Španski mediji prenose da su čelnici šampiona La Lige odlučili da ne rade promociju Grizmana na svom stadionu zbog straha od reakcije svojih navijača.

Naime, Katalonci ne zaboravljaju kako je Francuz "izigrao" prošle sezone, kada je takođe od izvesnog transfera i potpisa na vernost Barseloni ipak promenio odluku i odlučio da ostane sa Atletiko Madridom još jednu sezonu.

grizman

Navijači su iskazivali svoje "simpatije" prema ofanzivcu tokom gostovanja Atletiko Madrida na "Kamp Nou", svaki kontakt Grizmana sa loptom je propraćen zvižducima. Tako da su čelnici Barselone odlučili da neće biti spektakularnog predstavljanja kako bi zaštili svog igrača. Veruju da će u budućnosti svojim partijama uspeti da okrene svoje "nove" navijače u svoju korist.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Thursday, 11.07.2019
21:01

Qq na šta su spali, da ne smeju da predstave pojačanje na svom stadionu. Šteta što navijači Barse nisu kao navijači Atletika (a i polovina su turisti), inače bih jedva čekao njegov prvi susret sa navijačima. :D

avatar
Thursday, 11.07.2019
19:25