Barsa sračunala, ovo je razlika između Grizmana i Luke Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.03.2019.
09:43
Izvor: Sportske.net

Dobili su odgovor od Ajntrahta, pa im je sada još jasnije šta ih čeka...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Pisali smo juče o namerama Barselone, Grizman želi u Kataloniji, ali iz više razloga, španski šampion je zainteresovan za našeg Luku Jovića.

Jedan od tih razloga je i novac.

Naime, prema informacijama iz nemačkih medija, Ajntraht je rekao sumu, Bajern i Barselona žele da je plate, oko 60 miliona evra, čime bi nekadašnji navijač Benfike postao najskuplji srpski igrač u istoriji.

Time bi Nemci zaradili pet miliona više nego što košta otkup njegovog ugovora sa Benfikom.

Grizman bi koštao oko 120 miliona, ima već 28 godina, o primanjima da ne pričamo, Barsa mora da bude pažljiva, već izdvaja mnogo novca za plate igrača, kako kaže Oskar Grau, finansijski direktor i previše.

Zbog toga bi Grizmanovih 15 ili 20 miliona neta bilo kamen oko vrata kluba, a Jović neće imati veću platu od 5-6 miliona po sezoni.

Drugim rečima, sa porezima, Grizmanov transfer bi ukupno iznosio oko 250 miliona evra u najboljem slučaju, odnosno da smanji platu za pet miliona, dok bi Jovićev bio više nego duplo jeftiniji...

Ako sve bude u redu, pošto su već otpali Gomez iz Selte, ali i još neka pominjana imena, Jović će postati naš igrač posle Dragana Ćirića koji će nositi dres Katalonaca. Za Barselonu "B" je igrao i Drulić, Krkića ne računamo, pošto ima špansko državljanstvo i odabrao je selekciju te zemlje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
22:16

Citam izjavu dana, koju je dao BALOTELI! Baloteli rece da je Barca jedini klub koji ima dva stadiona, jedan da igra utakmice a jedan za trening, Kamp nuo je za utakmice a Bernabeu je za treninge, hahahaha! Bravo Baloteli!

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 20.03.2019
19:06

Jovic bi pristao da bude godinu dana zamjena a Griezzmann nebi jer bi izbacio odmah Suareza iz postave i tu je.

avatar
BocAtleti
Wednesday, 20.03.2019
13:11

pet puta vise, ne pet miliona vise! A kao drugo, GRIZI NECE NIGDE

avatar
Real Only
Wednesday, 20.03.2019
12:20

A da pisete o tome da je Grizman klasa, a da je Jovic tek na pocetku svoje karijere i da mu tek predstoji zestok rad i trud? Normalno da bi svaki veliki klub pre izabrao Grizmana.

avatar
Rosso 21
Wednesday, 20.03.2019
11:56

Završavajte više taj transfer, dok i Luki ne skoči cena. Kakav Grizman, kad je trebao da dodje nije došao, sad nam ne treba, nije ništa bolji od Suareza i teško da ima šta više da ponudi, njegovo je prošlo.

avatar
Steffmajster
Wednesday, 20.03.2019
11:24

Grizmane imao si sansu, sada vise ne... eto ti ga Atletiko

avatar
Mangus
Wednesday, 20.03.2019
10:51

Vise je tu razloga: jovic ce pristati da bude rezerva godinu dana, da igra povremeno i uci od suareza.
Grizman nece. A i ako pristane bice to preskupa rezerva. Drugo, za luku i de lihta treba da izdvoje zajedno koliko za grizmana samog, a obojica su mladji i potrebniji klubu od grizmana i zajedno ce im plate biti manje nego grizmanu samom

avatar
Nenadd
Wednesday, 20.03.2019
11:31

E ako ce suarez da igra kao prvi napadac jos godinu dana ja stvarno ne znam...vise nije ni za holandsku ligu...dokle god je mesija barsi da ih cupa svaku tekmu takvi kao suarez, pike i buskec mogu da parazitiraju i ubiraju nezasluzene plate...pa mesi sam bamesti suarezu 5-7 sansi svaku tekmu a ovaj od toga pogodi gol svaku trecu utakmicu...presmesan procenat

avatar
jv
Wednesday, 20.03.2019
13:28

I najbitnije: njima je potreban igrač koji je odličan u šesnaestercu, a ne trkač sa loptom u nogama.