Barsa - Šokantni trejd na stolu, Murinjo ne da jednog, predsednik drugog!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.07.2020.
08:42
Izvor: Sportske.net

Barselona želi dvojicu "Pevaca", a u Londonu postoje neslaganja, problem je u različitim pogledima predsednika i trenera.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Nije tajna, Murinjo želi da se oslobodi najvećeg pojačanja, odnosno najskupljeg u istoriji kluba Ndombelea. Francuz je plaćen 80 miliona, ima košmarnu sezonu, zakačio se sa Murinjom i rekao da ne želi da ga trenira Portugalac.

Ali, klub ne pomišlja da ga pusti, iako bi ga Murinjo rado prodao i dobio novac za prelazni rok. Jer, Danijel Levi predsednik kluba je svestan da je nekadašnjem igraču Liona pala cena, pa su Barsa i Juventus odbijeni.

No, Barselona se vratila sa ponudom za trejd, ali ne samo za Ndombelea, čitav paket bi uključivao i talentovanog Sesenjona koji je odigrao sezonu iz snova za Fulam, pa onda pao kada su "Kotadžeri" igrali u PL, letos je stigao u Totenhem, ali nije dobijao šansu, delom i jer je vukao povredu. Ipak, Murinjo u njemu vidi idealnog igrača za levu stranu i ne želi da ga pusti.

Ovaj tandem je Totenhem koštao 100 miliona evra, Ndombele i Sesenjon bi se zajedno preselili u Barsu, a na stolu su četvorica fudbalera koje Katalonci prodaju.

Najveće ime je Kutinjo, tu su još Semedo, Umtiti i Rakitić

Baner


Murinjo bi jasno Kutinja, ali njegova plata od 14 miliona evra bi izazvala pobunu u svlačionici kluba, što se tiče Semeda i Umtitija, u pitanju su igrači koji bi rešili pozicije na desnom veku, odnosno u štoperskoj lini, upravo Murinjo ima problem sa odbranom.

Rakitić ne zanima Totenhem, ima velika primanja, a ne bi im puno koristio.

Baner

Naravno, Totenhem ne bi mogao da dobije trojicu pomenutih jer oni više koštaju od Ndombelea i Sesenjona, već samo dvojicu, ali kako rekosmo, Murinjo ne želi da se odrekne Engleza, a Leviju ne pada na pamet da proda Ndombelea, on traži od menadžera da razigra rekordno pojačanje.

Videćemo šta će od svega biti, tek ovaj predlog Barse je uneo dosta nemira u Totenhem gde odnosi ni u svlačionici, ni u gornjim ešalonima kluba nisu sjajni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 08.07.2020
12:48

Totenhemu pre svega fali - plejmejker. Igrač koji će davati iznenadne lopte, bacati u vatru čas Sona, čas Kejna, čas Mouru, čas Bergvajna. NDembele je sjajan igrač, ali i veoma skup, a nema to. Murinjo i dalje ne vidi da nedostatak takvog igrača ne može da se nadoknadi - trčanjem i borbom. Kao što u američkom fudbalu nema igre bez - kvoterbeka.