Barsa skratila spisak, ovo je poker meta!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.10.2017.
11:40
Izvor: Sportske.net

Posle promena u organizacionom i sportskom delu, napravljena nova lista. Ko su moguća pojačanja?

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Nakon odlaska direktora Raula Sanilehija, Barselona pravi novu koncepciju u prelaznom roku. Pep Segura zajedno sa Robertom Fernandezom koji je glavni operativac je napravio listu, tačnije skratio broj imena koje će Katalonci pratiti.

Felipe Kutinjo ostaje prioritet, ali za jun, niko ozbiljan ne veruje da će ga Liverpul pustiti u januaru. Nejmar ubeđuje zemljaka da dođe u PSŽ, ali on bi radije u Barselonu.

I to nije jedino ime, mada, kako kaže Giljem Balag, ali Liverpul bude postavljao nemoguće uslove, moguće je da bi novac od Kutinja mogao da bude uložen u Antoana Grizmana, odnosno da će Barsa platiti klauzulu, a onda je na Francuzu da izabere.

Što se ostalih igrača tiče, sigurno je da će Kolumbijac Mina stići u klub, tu već postoji predugovor i ovaj momak bi mogao da od leta konkuriše za tim.

Barsa cilja i slobodnog agenta Leona Gorecku, nemačkog reprezentativca žele i Juve i Bajern, najbližo su Bavarci, ali ako Katalonci uđu u trku, oni su svakako najprimamljivija destinacija.

I četvrti na listi je Seri, ali njega treba očekivati, samo ako ne stigne Kutinjo. Ovaj Afrikanac je meta i Pari Sen Žermena, Nica je tražila 40 miliona evra, ostao je na kraju iako se očekivalo da ga prodaju pošto nisu ušli u Ligu šampiona.

U svakom slučaju, Barselona je spremila listu, mada u januaru je teško odraditi neki veliki transfer, pa bi sve ovo moglo da ostane za leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Monday, 16.10.2017
07:42

Evo ko su mete barcelone tri mjeseca... kakav je ovo teror ni da ovi novinari dobijaju pare od barcelone... bar ovi nasi...

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 14.10.2017
14:21

Gorecka je super igrac

avatar
Barca4ever
Saturday, 14.10.2017
12:12

Bajern svim sredstvima treba da krene na Drakslera i Gorecku. Najbolji su kada forsiraju Nemce.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 14.10.2017
13:06

Da ti odgovorim na komentar od pre.Real i Junajted ne uracunavaju prodaju igraca u prihode.

avatar
theDarkKnightRises
Sunday, 15.10.2017
15:00

Prosle.godine.najbekji profit je imao MU pa onda Real pa.barsa

avatar
Barca4ever
Saturday, 14.10.2017
17:28

Nego u sta ga uracunavaju? Prihodi su ti ono sto zaradis a rashodi ono sto potrosis. Budzet ti je novac koji si planirao da potrosis u odredjenom periodu (za 1 godinu,2,3...),a naravno imas novac u rezervi. Nauci da pravis razliku izmedju prihoda i budzeta.