Barsa skovala plan za Nejmara, neposlušni vezista umesto prijatelja iz Pariza!?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.09.2019.
16:51
Izvor: Sportske.net

Katalonci spremaju novu ponudu za "Svece".

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Tokom čitavog leta je Barsa pokušavala da vrati Nejmara u svoje redove, sam Brazilac je takođe istakao želju da ponovo ponese dres kluba sa "Kamp Noua".

Ipak, nisu uspeli da se dogovore sa Pari sen Žermenom, najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena je ostao u francuskoj prestonici.

Nedavno je Nejmar bio u Barseloni, povodom potencijalnog sudskog postupka sa bivšim klubom, Brazilac tvrdi da mu Barsa duguje oko 45 miliona evra na ime potpisivanja ugovora 2016. godine, dok iz katalonskog kluba tvrde da fudbaler njima duguje 20 miliona evra, koji su mu pripali pod uslovom da ostane u klubu do 2022. godine.

Nisu uspeli da pronađu kompromisno rešenje, pa je postalo jasno da će morati na sud, ipak, Nejmar je dao predlog Barsi, ukoliko mu pismeno obećaju da će ga vratiti u svoje redove u narednih godinu dana, odustaće od tužbe.

Čini se da su Katalonci pronašli rešenje.

Lionel Mesi Artur Melo Arturo Vidal Barselona

Naime, dok je boravio u Barseloni, Nejmar je iskoristio priliku da poseti jedan noćni klub, a društvo su mu pravili zemljaci Leo Baptisatao i vezista Barselone Artur Melo.

Bivši fudbaler Gremija je već jednom bio opominjan od strane čelnika kluba, kada je otputovao u Pariz na Nejmarov rođendan.

Ponovo se oglušio o naređenje iz kluba, pa bi upravo njega Katalonci mogli da uključe u potencijalni dogovor sa PSŽ.

Dakle, Barsa će pokušati da vrati Nejmara, a ovoga puta će u ponudu uključiti i Artura Mela, prenose španski mediji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 01.10.2019
16:08

Ovo mi lici na pricu o SMSu. Svaki dan nova prica o Neymaru a na kraju nece biti nista od toga. I na kraju ako bude nesto bit ce nesto 10to

avatar
Делија_момак
Monday, 30.09.2019
23:31

Да сам на месту људи из Барселоне, пево бих сменио неспособног Валвердеа и довео неко велико тренерско име. Имају сјајне играче али ужасног тренера!

avatar
Japanac
Monday, 30.09.2019
19:07

E to vec se ne odbija 😂😂😂

avatar
Badr Hari
Monday, 30.09.2019
18:48

Ma kakav Artur... Neymar će se požaliti Messiju da mu diraju zemljaka, a Messi će zapretiti svima u klubu da će ih povešati pipnu li Artura. :D

avatar
Badr Hari
Monday, 30.09.2019
18:45

Na sud, nego kako... a na sudu tužilac Messi, porota Messi i sudija Messi. :D

avatar
Dača
Monday, 30.09.2019
18:17

Ovima iz Barselone treba objasniti da na svetu postoje i drugi fudbaleri a ne samo Nejmar.

avatar
Barcelonista
Monday, 30.09.2019
18:16

Samo ne znam kako vi "skovaste" ovakav clanak, i dje nadjoste ove informacije. Pa taj Artur je mozda i najbolji veznjak kojeg imamo, smijesno bi bilo da takav "pakleni plan strasni" sprovedu u djelo ;-)

avatar
Tata Messi
Monday, 30.09.2019
17:46

Ova vest iz kategorije bajke.Bas ce prodati jednog od najtalentovanijih veznih na svetu za lika koji ima jos 2-3 sezone.Jos samo da izadje vest da Barselona nudi Messija,De Jonga ili Ter Stegena i kompletiramo citav sastav koji se pominjao u zamenu za Nejmara