Barsa se vraća po 'novog' Ibrahimovića?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 04.04.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Mladi Šveđanin je već jednom odbio Katalonce.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Španski klub traži svežu krv u napadačkim redovima, nekog ko je spreman na rotaciju uz tutorisanje od strane Leo Mesija i Luisa Suareza.

Urugvajac gazi 33. godinu tako da je pravo vreme za pronalaženje 'B' plana kada Urugvajac zataji, prema pisanju Mundo Deportiva Kalonci su se vratili staroj meti - u pitanju je Aleksander Isak!

Devetanestogodišnji napadač je igrač Borusije Dortmund, ali ovu polusezonu provodio u holandskoj Erediviziji u redovima Viljem II.

Šveđanin je svojevremeno na stolu imao ponudu Barselona, Real Madrida i minhenskog Bajerna, ali je zarad boljeg razvoja i standardne minutaže odabrao "Milionere" koji su sledećeg leta doveli neverovatnog Alkasera, te je Šveđanin morao na pozajmicu.

U Erediviziji je od januara, odigrao je za sada deset utakmica na kojim je zabeležio neverovatnih deset golova, što je svakako ponovo skrenulo pažnju evropskih velikana.

aleksander isak

Videćemo da li će mladi Isak ovog puta prihvatiti ponudu Katalonaca i pođe stopama Usmana Dembelea, koji je konačno krenuo da opravdava uložena sredstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
12:09

Sa Jovica na Griezmanna sa njega na ovog malog Isaka

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.04.2019
11:43
avatar
Milance Barca
Friday, 05.04.2019
07:34

Kako piše ESPN na listi igrača koje blaugrana treba da angažuje u letnjem prelaznom roku je i Luka Jović. Njegova cena je 60 miliona evra, koliko traži Ajntraht.

avatar
Milance Barca
Friday, 05.04.2019
07:33

Marca | "With Barcelona's interest more or now less 'dead', Chelsea are now at the front of the queue to sign Eintracht Frankfurt's Luka Jović. The London club appears to be the only side willing to meet the Bundesliga side's €60m (£51m) valuation of the Serbian striker.

avatar
Milance Barca
Friday, 05.04.2019
07:31

Ko god da dodje u Barsu prvo ce da greje klupu i dobijati vreme na kasicicu
to je postalo standardno. Ili goces ili neces

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
21:38

Ne kaze se Leo Mesija nego Lea Mesija.