Barsa se izvinila, treće pojačanje pred vratima!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.01.2018.
15:52
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su dobili još jednu bitku, i da će posle Kutinja i Mine dovesti i trećeg Južnoamerikanca.

EPA-EFE/SILVIO AVILA
EPA-EFE/SILVIO AVILA

Povezane vesti

Gremio je bio ljut na Barselonu kada se Artur sastao sa direktorom Katalonaca Robertom Fernandezom i slikao se u Barsinom dresu.

Slika je procurela, Brazilci su pobesneli i poručili da od pregovora nema ništa. Ipak, sada su smekšali, nakon što se Barsa izvinila,  iako se u trku uključio Real.

Artur koji je proglašen za najboljeg igrača Kopa Libertadores će ipak završiti u Barseloni. "Novi Ćavi" kako ga zovu će biti kupljen ovog januara, poslednje informacije govore da je transfer visok između 25 i 30 miliona evra, a na kraju sezone će stići u Barselonu.

Ko je Artur?

U pitanju je igrač koji je ponikao u Gojasu, ali se kao klinac preselio u Porto Alegre. Prvu šansu mu je pružio Skolari, prošle godine je zabeležio 27 nastupa za prvi tim.

Radi se o fudbaleru koji ima sjajnu pas igru, upoređuju ga sa Tijagom Alkantarom, ima 21 godinu i debitovao je za mladu reprezentaciju Brazila.

Sa Gremiom je osvojio sve, kup i prvenstvo Brazila, kao i titulu šampiona Južne Amerike. Želeo ga je Atletiko, ali Barselona se ne odbija, pa ćemo ga, po svoj prilicu gledati od leta na "Kamp Nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sve je to propaganda
Monday, 29.01.2018
04:44

Francesko ,Totti

avatar
Cataphract
Sunday, 28.01.2018
19:21

Kakvi tipovi, zamislite oni ulaze u tudje kuce i prose mladu iza ocevih ledja. Pa ovi iz Barselone zaista nemaju obzira ni prema kome.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 28.01.2018
17:47

Pa moraju da rekonstruisu ceo vezni red. Za koji mesec Inijesta 34, Rakitic 30, Buskets 30, Paulinjo 30...

avatar
Lecter
Sunday, 28.01.2018
17:36

Ne znam dje ce ovaj igrati jedino ako imaju u planu da prodaju nekog veznjaka.

avatar
adidas forever
Sunday, 28.01.2018
17:25

Najbolje obožavam ovakve vesti gde se Barsa i Real 'kolju' oko 'vrlo značajnog' fudbalera, posle silnih problema nekako uspevaju da 'pobede' jedni ili drugi, a na kraju pitanje: Ko je Artur? :D:D:D

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 28.01.2018
16:59

Barcelona ne kupuje titulu,niti Real niti MU,Bayern,samo City dezurni plastican klub. Navijači,navijači....

avatar
RIP-chechk
Sunday, 28.01.2018
20:18

Da bas im ovaj igrac treba da napreve prevagu , jer je inace prvenstvo sada jako zanimljivo, i neizvesno? Da ne govorim da je idalje dobar deo tima iz omladinske skole da su skoro sve rezerve omladinci La Masije dok Siti dovodi trecu opciju u timu a iste pare, koliko Barsa prvotmca. A sto se Stitiaj tice niej stvar da li kupuju ili ne, vec da bez upumpavanja para jedva bi ligu gledali.