Barsa šalje Halilovića na 'kaljenje' kod čoveka od poverenja

Autor: Boban Filipović
četvrtak 20.08.2015.
00:06
Izvor: Sportske.net

Agent taletovanog Hrvata i biši sportski direktor Crvene zvezde, Zoran Stojadinović, istakao da će njegov štićenik sledeći sezonu igrati za klub koji se vratio u društvo najboljih u Španiji.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Stojadinović je rekao da će Alen Halilović biti prosleđen na pozajmicu Sportingu iz Hihona, osim ako u poslednji čas ne iskrsne nešto neplanirano.

Na 'Nou Kampu' su procenili da bi za dalji razvoj mladog veziste bilo idealno da bude pod nadzorom bivšeg defanzivca Barse Abelarda Fernandeza, koji je Hihon vratio u Primeru.

"Alen je već odlučio, ali dok ne poptiše ugovor ništa nije definitivno. On je svestan da je odlazak na pozajmicu u Sporting mogućnost da načini korak dalje u karijeri i da napreduje.

Očekujemo da u petak završimo posao."
rekao je Stojadinović.

Zanimljivo, u Sportingu iz Hihona je svoje prve fudbalske korake napravio trener Barselone Luis Enrike.

Moramo da napomenemo da su Katalonci ovog leta prinuđeni da šalju svoje mlade nade na pozajmice, ili čak da ih prodaju, jer je Barsa B prošle sezone ispala iz Segunde, a treća liga nije takmičenje koje ima kvalitet da se igrači razvijaju po planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski 9
Thursday, 20.08.2015
09:45

Njega ce Barca upropastiti kao Krkica, zivi bili pa videli

avatar
Barça el honor
Thursday, 20.08.2015
02:16

Nije lose sto ce igrati u Hihonu znaci ostaje u primeri,da upozna potpuno spanski fudbal.Sledece leto valjda bi trebala Barsa znati njegov status,da li je za prvi tim ili za prodaju. Mlad je decko,ima talenat,za tih 10 meseci videcemo koliko moze.

avatar
ppera 1
Thursday, 20.08.2015
01:25

Vrlo je interesantno da Barsa B sa takvim talentima ispadne iz Segunde. Ovaj Halilović je sada isto što je bio i Bojan Krkić, što će reći da ne vidim kako na njega Barsa može da računa ni u bliskoj ni u daljoj budućnosti?

avatar
Liga BBVA 15/16
Thursday, 20.08.2015
00:24

pametno, pametno... treba ove klince kaliti. nemaju nista od grijanja klupe u A timu.