Barsa rešava levu stranu, ohladilo ih 100 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.07.2020.
12:01
Izvor: Sportske.net

Katalonci pokušavaju da reše levu stranu, nađu zamenu za Albu, pošto Firpo nije ispunio očekivanja. Ali prva meta je preskupa...

EPA-EFE/R. GARCIA
EPA-EFE/R. GARCIA

Povezane vesti

Erik Abidal, osim situacija sa Lautarom Martinezom mora da reši i pitanje levog beka.

Barsa će se osloboditi 12 igrača, među njima i Žuniora Firpa koji bi baš mogao da bude deo sporazuma za Argentinca iz Intera.

Sa druge strane, Alba je već u godinama, pa je potreban levi bek, ali prva meta je nerealna.

Naime, hteli su Jurija Berćićea, njega se verovatno sećate iz PSŽ, proveo je jednu sezonu, pa se vratio u domovinu i igra za Bilbao. Afirmisao se u najvećem rivalu, pet sezona je proveo u Sosijedadu.

Barsa je ekspresno odbijena, Bilbao nema nameru da prodaje Jurija, klauzula je 100 miliona evra. Barsa je čak imala ideju da dovede Bernadeskija iz Juventusa i pretvori ga u ofanzivnog levog spoljnog igrača, ali on bi bio preskup, plus Juventus bi ga radije prosledio Napoliju.

Od ostalih imena tu je mlađani Žoelson iz Sportinga koji ima istog agenta kao Kutinjo, ali čini se da je on neiskusan, želi ga i Arsenal.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 25.07.2020
23:31

Kakav Firpo u Interu, neka zaborave te njihove trule kombinacije ovi kanarinci. Inter radi na tome da dovede ili Alonsa ili Palmeiria iz Celsija. Ovi Katalonci nemaju pojma da je Biragi licno bekcina za ovog Firipa Inter da je pametan da ostavi Biragija i zameni ga za Dalberta kojeg bi ostavili u Firenci. kakav Firipo i neke bajke da on vredi 41 milion evra.

avatar
Mirjevac
Friday, 24.07.2020
16:46

Nece ga barca to su samo nagadjanja, on ima 30 godina star je skoro ko i Alba! Dta ce im star igrac i jos traze 100milons za starodiu, cak i boljeg imaju!

avatar
JC\'90
Friday, 24.07.2020
13:04

Prodali Marka Kukurelju i sad traze levog beka, ccc sramota. Smeniti upravi pod hitno

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.07.2020
17:17

Alaba eno ga place da dodju u Spaniju.

avatar
RAy
Friday, 24.07.2020
19:36

kukurelja je desan bek po prirodnoj poziciji