Barsa prepisuje od Reala, dogovoren transfer mladog Brazilca!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.03.2020.
18:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci se bacili na posao.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Barsa je otkupila pravo da angažuje 19-godišnjeg fudbalera Sao Paula Gustava Maju.

Brazilski "ESPN" je preneo da su Katalonci platili milion evra kako bi dobili pravo da otkupe igrača dodatnih 3,5 miliona evra, što je za tamošnje medije potvrdio izvršni direktor njegovog kluba.

Imaju rok do 30. juna da otkupe Maju, tačnije 70% prava na njegove usluge.

Barsa do srede mora da pošalje novac, kako bi i zvanično dobila pomenuto pravo, problem je što postoje brojni zastoji u UEFA zbog pandemije Korona virusa.

Kazino baner

Mladi krilni fudbaler ima ugovor sa Sao Paulom do leta 2022. godine, igrao je za U16 i U17 selekcije Brazila i bio jedna od najboljih igrača na prethodnom Džunior Kupu sa tri gola na šest nastupa.

Dobio je poziv da se priključi i prvom timu, ali još nije debitovao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 20.03.2020
22:34

Hahaha, barca prepisuje od reala, ili bilo koji klub od nekoga prepisuje, svi klubovi su zainteresovani i svi kupuju mlade igrace, tako da niko od nikoga ne prepisuje, vec svako gleda da kupi mladog a dobrog i jevtinog igraca i uvek je tako bilo! Barca je i ranije kupovala mlede i to cak maloletne igrace, a dok ovaj jeste mlad ali je punoletan, tako da nije ona prepisivala od nikog i naravno isto i real nije od nikog prepisivao, vec kupuje po svojim interesima!