Barsa potvrdila, kupuje "domaće", ovo je lista kandidata!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.06.2016.
10:14
Izvor: Sportske.net

U Barseloni se spremaju za prelazni rok, i pored odlaska Danija Alveša i nekih najava da bi još par igrača moglo da napusti klub, predsednik Bertomeu potvrdio da će iz Primere stići dva pojačanja. U igri su petorica fudbalera...

beta
beta

Povezane vesti

Neće biti velikih promena, jasno, traže štopera od klase, ali za sada nema nagoveštaja ko bi mogao da bude u pitanju od velikih zvezda, jer opcije su ograničene.

U igri je i Mateo Darmijan za desnog beka, no to su sve nagađanja. U klubu kažu da će dva letnja pojačanja biti iz Primere, radi se o igračima koje su Katalonci pratili tokom sezone.

U pitanju su pet imena, najpoznatije je Nolito, od koga nisu odustali. Priča se da je posao sa Sitijem završen, da ga je Selta prodala, ali je igrač to demantovao.

Ipak, realnija varijanta je Kevin Gameiro. Ali, njega treba ubediti jer ne želi da sedi na klupi i čeka šansu. Francuz iz Sevilje je bombardovao golmane, dobio bi priliku, ali samo kada MSN nije kompletan, pa je to prepreka dogovoru.

Denis Suarez je na pragu povratka u klub, videćemo hoće li se zadržati, odigrao je dobru sezonu u Viljarealu, Barsa ima opciju da ga vrati, u suprotnom, potpisaće ugovor sa "Žutom podmornicom" i imati klauzulu od 50 miliona evra.

Kao rešenje za mesto štopera pominje se Maurisio Lemos iz Las Palmasa. Ovaj Južnoamerikanac je oktrovenje, stigao je prvo na pozajmicu iz Rubina, odigrao sjajnu jesen, potpisao ugovor sa "Kanarincima", sada ga cene 15 miliona evra, na Barsinu ponudu od 9 su se nasmejali.

I na kraju, peto ime je Žoao Kanselo. Fudbaler Valensije je prvi pik za desnu stranu, Luis Enrike nije zadovoljan Vidalom, pa će pojačanje iz Sevilje verovatno napustiti klub. Portugalac Kanselo bi trebalo da bude naslednik Alveša, njegova cena je između 20 i 25 miliona evra, to nije problem za Katalonce, ali PSŽ jeste, odličnom desnom beku nude veći novac.

Dakle, pet imena, dvojica će stići, najverovatnije u odbrani u Barselonu, i to nije sve, ali kako rekosmo, velikih pomeranja ne bi trebalo da bude.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Cena
Monday, 27.06.2016
15:19

Jako tesko ce Barsa naci napadaca jer malo ko moze da izbaci nekog od one trojice iz prve postave. Ali s druge strane, ja ne kapiram zasto bi klub Basrinog kalibra zeleo igraca kao sto je Darmijan. Da mi ne zamere navijaci MU, on nije dobar ni za njih a ne za Barsu

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 27.06.2016
11:34

Uzmite Darmijana slobodno, dajte 18miliona koliko smo dali i nosite ga. A Mourinho bolje da vrati Rafaela koji je prodat za 3-4 miliona a bolji je od Darmijana...

avatar
GetOverHere
Monday, 27.06.2016
11:23

Vreme je za novu dominaciju Galaktikosa. Jos nam stizu Pogba i Azar, mozda i Kante. Sa tom trojkom smo nezaustavljivi. A farsa moze sa Atletikom da se bori za drugo mesto. Hala Madrid, Perez out!

avatar
PoparaZarko
Monday, 27.06.2016
13:47

Videlo se prethodne sezone.. Da nije bilo smejurije od zreba u LS, vec bi imali novog trenera, i povredjena ega unutar ekipe. Nema sta, kraljevski pristup..

avatar
StormyLBZ
Monday, 27.06.2016
14:09

Ajde Pogba i Azar, ali taj Kante je smesan igrac. Gledo sam ga na svim utakmicama Eura i dalje nemogu da shvatim po cemu je on toliko dobar igrac, da ne pominjem na to da ga porede sa jednim Makeleleom! Stavise u Realu ni ne treba zadnji vezni jer je Kazemiro doktor. A ovo za Barsu i Atletiko, u to se nemoj nadati, Real moze da se nada jedino lakom zrebu u LS da bi opet mogao doci do finala, i ako bude opet imao srece da im sudija pomogne mozda opet uspeju osvojiti takmicenje

avatar
Mulle4_6
Monday, 27.06.2016
10:38

Jedino Denisa Suareza mogu da dovedu ove druge nek zaborave

avatar
Monday, 27.06.2016
10:22

ma Barsa je pukla. Prodaju igrače a nmg da nadju zamenu za njih

avatar
PoparaZarko
Monday, 27.06.2016
13:49

Iskreno, ne zanima me Barselona, ali reci da je Barsa pukla je totalna ludost. Zapamti ovo i seti se ovoga sledece godine..

avatar
StormyLBZ
Monday, 27.06.2016
14:10

Svakako, Sancez prodan doveden Suarez, Sesk prodan doveden Rakitic, Valdez otisao doveden Bravo