Barsa postavila cenu za prvaka sveta!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.05.2020.
15:47
Izvor: Sportske.net

A bio je jedan od najboljih.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Samuel Umtiti će ovog leta napustiti Barselonu.

Štoper se već neko vreme muči sa povredama, Klemen Lengle mu je uzeo mesto u startnoj postavi, u nastavku sezone će šansu dobiti i mladi Ronald Arauho, pa su Katalonci rešili da unovče bivšeg igrača Liona.

Prema pisanju katalonskog "Sporta", pristaće na sumu od 30 miliona evra za njegove usluge, ali će najpre pokušati da ga iskoriste u pokušaju da u svoje redove presele Lautara Martineza.

Interu treba jedan levonogi štoper, dopada im se Umtiti i čini se da bi Francuz mogao da bude deo Barsine ponude za Argentinca.

Umtitija prate i Arsenal i Mančester junajted, ali je jasno da će prioritet imati "Neroazuri".

Sam fudbaler se trenutno oporavlja od povrede, nada se da bi mogao da se vrati na teren u nastavku sezone, kako bi dokazao Setijenu da zaslužuju mesto u ekipi, jer želi da ostane na "Kamp Nou".

Videćemo da li će uspeti u tome, jer se rastanak u ovom trenutku čini kao najrealnija opcija.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Friday, 22.05.2020
16:29

Koja hrpa isprdaka od igrača, ne mogu uputiti udarac na gol Reala u 180 minuta 😆

avatar
Mirjevac
Friday, 22.05.2020
23:03

Barca cukala real kad je htela i gde je htela, kad je zadnji put real pobedio barcu? Barca ih je cukala na Bernabeu, cak sa sest gola, pet gola, cetri gola, tri gola, dva gola, i to nekoliko puta bez mesija! I kad je Ronaldo igrao i sa ronaldom i bez ronalda, tako da u pobedama barca vodi, nije lepo kritikovati onaj klub koji redovno pobedjuje i kuci i u goste! Ova zadnja realova pobeda, barca ga je pustila da jednom pobedi, posto je real poco da se ljuti, poco je da vice da nece vise da igra protiv barce ona stalno pobedjuje! Jednom italijan Baloteli rece,barca je jedini klub koji ima dva stadiona, jedan za trening a on se zove bernabeu, drugi da igra takmicarske utakmice! Skoro sam citao jedan neacki sportski list, gde pise da barca terorise zadnje pet i vise godina i u LaLigi i u sampion ligi, u proseku sampion ligi pobedjuje sa po tri gola, to je uzet neki prosek!

avatar
Mirjevac
Sunday, 24.05.2020
03:38

Barca terorise celu evropu i svet vec preko pet godina, a ti pricas o realu! Real koji potkupljuje sudije i cak 90% spanskih sudija za njega navija, barca ga rastura i pomera mu mozak,pogledaj sve predhodne utakmice i rezultate, eto nemoras mnogo unazad da ides, vec od negde 2008 pa sve do 2019, i videces, da ga barca pobedjivala, sa po sest gola, pet gola, cetri, tri, dva i tako redom, real je sa sudijama slabiji od barce, kad bi real igrao bez sudija na njegovoj strani barca biga pobedjivala sa po desetak gola! Tako ti se samo tesi sa ovom zadnjom pobedom, barca je tada bila oslabljena sa naj boljim igracima koji nisu igrali koji su povredjeni i real jedva pobdi!

avatar
GoHardV3
Saturday, 23.05.2020
21:15

Okej, ovim komentarom Barsa je mozda dobila jedan sut na gol u okvri Reala, a ne nije, isprdci su :(

avatar
El Nindža
Friday, 22.05.2020
15:59

Ako se Kike pita, mislim da neće otići