Barsa pokušala da uzme još jednog igrača Juventusu, on ipak završio u Mančester sitiju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.06.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kakav rasplet.

EPA-EFE/Joédson Alves
EPA-EFE/Joédson Alves

Povezane vesti

Razmena Juventusa i Barselone je dogovorena, Artur Melo će postati novi igrač "Stare dame", u suprotnom smeru uz još 10 miliona evra ide Miralem Pjanić.

Sada italijanski mediji otkrivaju i da je Barselona pokušala da iz Torina dovede još jednog igrača, želeli su da u transfer uključe talentovanog Pabla Morena.

Ovaj mladi fudbaler je 2018. godine upravo iz Barselone stigao u redove Juventusa, koji ga je platio 700 hiljada evra, koliko su bili u obavezi za kupovinu 16-godišnjaka iz akademije.

Smatralo se da je Moreno jedan od najvećih talenata Barsine škole, sada su videli šansu da ga vrate u svoje redove, ali je Juve imao drugačije planove.

Naime, Pablo Moreno se seli u Mančester siti, a u suprotnom smeru će poći Feliks Koreja.

Vrednost obojice igrača se procenjuje na oko 10 miliona evra, pa će "Bjankoneri" obaviti prostu trampu sa "Građanima".

baner 11


Moreno igra na poziciji napadača, može da igra i na oba krila i godinu dana je mlađi od Portugalca koji u Juve stiže iz Mančestera. Koreja igra na mestu desnog krila, ali može da se snađe i na levoj strani.

Mladi Španac je u Primaveri upisao 14 nastupa i postigao jedan pogodak, dok je u omladinskoj Ligi šampiona na tri nastupa upisao četiri gola.

Koreja je sezonu proveo na pozajmici u AZ Alkmaru, igrao je za U21 selekciju ove ekipe, upisao je 27 nastupa, postigao je tri pogotka uz sedam asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke