Barsa"pobedila" Vidala, nemoćna protiv Suareza! Ovo su opcije "El Pistolera" Salahova senka?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.09.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako, igra nerava se nastavlja, vesti stigle iz Engleske...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je uspela da spusti Vidalovu odštetu na milion i po evra, sledeće sezone je trebalo da primi osam, ali Čileancu se žuri u Inter, dogovor je postignut, već sutra treba da stigne u Italiju.

Ali, sa Luisom Suarezom priča je drugačija. Juče protiv Nastika nije ni išao na meč, još jednom su mu klub i Kuman poručili da ne računaju na njega, ali Urugvajac ne brine.

Naime, njemu se ne žuri, i da ostane do kraja sledeće sezone na klupi, imao bi 15 miliona evra, i postao slobodan. Ugovor mu se automatski produžuje ako odigra 60% utakmica, no to je naučna fantastika.

Juventus ga pritiska da požuri, ima dogovor, ali mora da položi italijanski jezik, i da dođe kao slobodan igrač. Barselona ne popušta, ne želi da mu isplati poslednju godinu ugovora, ali priča se da Suarez neće popustiti. Ljut je zbog toga što su ga otpisali bez šanse, i spreman da sedi na tribinama do kraja sezone.

Barsa to sebi ne može da priušti, ali ni da mu isplati ceo iznos, jer tu nema poente, pregovori traju, iz Suarezovog okruženja tvrde da je sve u Barsinim rukama, da će "El Pistolero" izvršavati svoje obaveze.

Priča se da čeka i Atletiko, da, ako Suarez ne dobije dozvolu za odlazak u Italiju kao EU igrač, možda pristane na manju ponudu "Jorgandžija".

Sada se pojavio Salah. Naime, španski mediji su lansirali vest da Egipćanin hoće u Barselonu, to je informacija od Van de Bekovog menadžera. Ali, da li je ta misija moguća?

Baner 8

Barsa bi morala da plati ogromno obeštećenje, što nije verovatno. Jedna varijanta bi bila da ponudi Suareza koji je ostao idol na "Kopu", kao i Dembelea, čime bi Klop ubio dve muve jednim udarcem. Mogao bi eventualno da traži i Umtitija koji bi bio četvrti štoper.

Ali, da li vredi žrtvovati čoveka koji je dao blizu 100 golova u 154 meča za klub i odlučujući doprinos titulama prvaka Evrope i Engleske.

Sve u svemu, priča koja, po nama, ne pije vodu, videćemo kako će se završiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 14.09.2020
10:39

Sto bi ga pustili i platili punu placu ? Ovako ce sjediti i od toga nitko nema koristi !

avatar
Mirjevac
Sunday, 13.09.2020
17:57

Ovo sto je napisano nema ni teoretske sanse a kamoli prakticne! Sah je dobar igrac, ali kad Je Dembele zdrav i u formi u kojoj je sad on je mozda posle Mesija naj bolji igrac! Narvno ima jos dobrih ali ovaj Dembele tek dolazi on je mlad i hoce da uci samo mu je trebao dobar trener, kojeg barca nije imala, predhodna dva trenera su bili nula od trenera! Sad je barca dovela dobrog trenera i on ce znati da Dembelea i ostale barcine igrace da dovede da budu izmedju naj boljih tako i klib! Naravno da je Salah dobar igrac ali sada u ovoj krizi se NE kupuju skupi igraci, posto su svi klibovi u krizi, od toga da Salah dodje u barci a da Suarez ode u Liverpul to je samo jedna vise glupost ovih koji to pisu!

avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 13.09.2020
16:44

Valjda uzmu jos Firmina i Manea

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 13.09.2020
13:49

Sanjam da ti kazem ....

avatar
Paul Kersey
Sunday, 13.09.2020
13:06

Može za Dembelea + novac. Dembele bi pod Klopom za godinu postao zverina. Taman da ga uparimo sa Mbapeom od sledeće sezone.

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 13.09.2020
12:42

no, thank you.

avatar
Dante Hell
Sunday, 13.09.2020
12:38

Haha dobar vic

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
11:52

Zasto juventus ne plati neko obestecenje za Suareza? Ti Italijani su bas gani.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 13.09.2020
13:49

Zasto da platimo ? Oni zele da ga se otarase , onda neka plate 15 milki

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
18:25