Barsa po sistemu "zrno po zrno - pogača", da li se ovoga puta prevarila?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.02.2020.
14:40
Izvor: Sportske.net

Stara praksa na Nou Kampu.

Mark Kukurela Jules Kounde
Mark Kukurela Jules Kounde

Povezane vesti

Hetafe je iskoristio klauzulu po kojoj mogu da otkupe Marka Kukurelju, pa će tako član Barselone ovog leta postati punopravni fudbaler madridskog kluba.

Prema dogovoru dve strane, 40 procenata novca od naredne prodaje stiže na Kamp Nou, te će "blaugrana" sasvim sigurno računati da ozbiljan novac od eventualne prodaje možda već za nekoliko meseci.

Prema nekim najavama, otkupna klauzula Kukurelje iznosiće 25 miliona evra, a mnogo španskih i evropskih klubova razmišlja o ponudi poput Atletika, Sevilje, Arsenala, Totenhema, Leverkuzena...

Barselona tako nastavlja praksu da zarađuje veliki novac od prodaje igrača koji nisu u prvom planu u Kataloniji, ali problem sa povredama vremešnog Đordija Albe možda je mogao stvoriti mesta i za 21-godišnjeg momka koji je ponikao u La Masiji.

Levi bek je stigao u Hetafe proteklog leta kao pozamljen igrač sa pravom otkupa, u dosadašnjem toku sezone upisao je 32 nastupa i postigao jedan gol.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 24.02.2020
22:37

Posle pitaju odkud barci pare da kupuje nove igrace? barca je klub koji naj vise prodaje igrace iz svoje skole, a mnogi se pitaju odkud njoj novac, eto odkud joj novac! Barca je skoro prodali tri igraca, i pre jedno par mesci je prodala dva ili tri, tako da barca naj vise prodaje igrace i njeni mladi igraci igraju skoro u svim klubovima evrope a mozda i sveta!

avatar
V84
Tuesday, 25.02.2020
01:07

bas volis to "naj - vise"

avatar
JC\'90
Monday, 24.02.2020
16:44

Na pripremama 2018 decko se fantasticno pokazao i dalje mi nije jasno zasto su ga prosledili dalje.