Barsa pazari u Milanu?

Autor: Stefan Matić
subota 29.06.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Švajcarski internacionalac je želja kao konkurencija kraj leve aut-linije.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Šampion Španije je maltene celu sezonu izgurao samo sa Đordi Albom na levom beku, Španac je odigrao neverovatnih 54 utakmica sa učinkom od tri gola i sjajnih sedamnaest asistencija.

Bivši levi bek ulazi četvrtu deceniju života, Valverde želi da ima igrača sa kojim bi Alba mogao da deli minutažu. Izgleda da je izbor pao na švajcarskog igrača Rikarda Rodrigeza koji trenutno nastupa u Milanu.

"Rosoneri" će skoro izvesno dovesti na pozajmicu Tea Ernandeza, levi bek Real Madrida nema šta da traži pored Marsela i Mendija, Italijani su ponudili pozajmicu sa opcijom otkupa po kraju sezone.

Po pisanju španskog Sporta to će omogućiti odlazak Rodrigeza, Barselona veruje da može sklopiti posao vredan petnaest miliona evra, toliko je koštao "Rosonere" i po dolasku iz Volfsburga.

Rodrigez Bonavetura Bonuci Milan

Švajcarac je bio jedan od standardnijih prvotimaca kluba sa "San Sira" zabeleževši 41 nastup. Zbog odustajanja čelnika Milana od učešća u Ligi Evrope, Đampaolu neće biti potrebno toliko igrača za rotaciju tako da postoje šanse da Rodrigez promeni sredinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fausto87
Sunday, 30.06.2019
22:17

Ako ce ga prodavati onda ga ne bi smjeli pustiti ispod 18m, takodje trebaju prodati i Strinica ili Laxalta.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 30.06.2019
10:44

Taj Rodrigez i nije bog zna sta ali mislim da Milanu vrijedi vise od tog novca koji za njega mogu dobiti Na kraju krajeva boljeg ni nemaju osim ako onaj mali Conti moze ljevo a to ja neznam

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 30.06.2019
10:54

Ne moze, cak ni Kalabria ne moze. Imamo tu jos Laksalta, Strinica i Abandu.

avatar
MottiYazata
Sunday, 30.06.2019
20:02

Prespor je za 4 pozadi. Poslednju sezonu u Nemackoj je igrao vise na stoperu sa tri pozadi nego na beku. Protiv Lacija su on i besmrtnici Abate i Zapata odigrali odlicno kao trojka pozadi. Ako ce Djamp da igra 3-5-2 onda ga neka kao spoljneg, ako ne mozda mu je i bolje da ide.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 30.06.2019
00:22

Neverovatno:-D Na pozajmicu sa obaveznim otkupom (2+18) ili ce to odmah biti (trajna) kupovina. Rodrigez nam ne bi bio potreban n-i da igramo sva moguca takmicenja jer covek nije bas za sedenje na klupi.