Barsa odredila cenu za vezistu, dva kluba u igri!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.08.2018.
15:52
Izvor: Sportske.net

Postao je višak na "Kamp Nou" i pored dobrih partija, gde će nastaviti karijeru?

EPA-EFE/Nacho Gallego
EPA-EFE/Nacho Gallego

Povezane vesti

Rafinja Alkantara je za razliku od svog brata ostao u Barseloni, ali bi i to uskoro trebalo da se promeni.

Za Brazilca više nema mesta u Kataloniji, Artur Melo i Arturo Vidal će definitivno imati prednost, te Rafinja mora da potraži novi klub.

Igrao je minule sezone u Interu, "Neroazuri" su pokušali i da ga vrate ovog leta, ali na kraju nisu postigli dogovor sa upravom "Blaugrane".

U priču se potom uključio Betis, koji je evidentno digao ruke od Žoaa Marija iz Intera, a sada je interesovanje za Rafinju pokazala i Benfika.

Barsa je navodno postavila cenu od 25 miliona evra, nadaju se da će do kraja meseca uspeti da prodaju vezistu, ostaje samo da se vidi da li su zainteresovane strane spremne da ponude pomenutu svotu.

Betis bi ga najpre doveo na pozajmicu, dok bi Benfika možda i mogla da iskešira transfer, ako izbori Ligu šampiona u toku naredne nedelje.

Oni su odigrali 1:1 na "Lužu" sa grčkim PAOK-om, te će imati težak zadatak u Solunu u sredu od 21h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Monday, 27.08.2018
15:04

Decko je brilijantan . Igrao na par utakmica,mislim da ima 2 gola i assistenciju najmanje. oba gola prelepa,jedan "volej" a jedan "lobovao" golmana ,stigo loptu iza njega i dao gol.. a decko je veznjak..

avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
01:10

25mil za njega je poklon

avatar
audispirit
Sunday, 26.08.2018
16:33

Rafinja je bolji od Denisa Suareza, tako da bi trebali pre svega da razmisljaju o prodaji Denisa, a ne Rafinje. Ali ne bi bilo lose prodati oba igraca, jer nemaju mesta ni na klupi, a ne u prvih 11. Pod hitno treba dovesti zamenu za Suareza, jer ne donosi vise nikakvu korist, cak i smeta.

avatar
Anonymous Official
Monday, 27.08.2018
01:12

Stvar je u tome sto Rafinja vjerovatno zeli da ide i igra a Denis je spreman na to da dobija rijetko sanse

avatar
Žarko Petrović
Monday, 27.08.2018
02:36

Denis je odbio transfer i pozajmicu, zeli da se bori za mesto u timu. To mesto nije mogo da izbori prosle godine kad je bilo 3 veznjaka manje, ne znam sta sad ocekuje. Najbolje bi bilo prodati obojicu i dovesti Suarezu zamenu, jer ako nastavi ovako da igra kako je poceo sezonu, nema sanse da se osvoje svi trofeji.

avatar
Coole
Sunday, 26.08.2018
16:06

Mislim da je 25mil u vrijeme danasnjih cifri u fudbalu za rafinju smijesno, momak vrijedi minimum 40mil a realna cijena bi mu bila 50