Barsa odbila ponudu, dupli novac za pojačanje koje nije odigralo ni minut!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.08.2020.
10:51
Izvor: Sportske.net

Na njega ozbiljno računaju već za narednu sezonu...

EPA-EFE/JAKUB GAVLAK
EPA-EFE/JAKUB GAVLAK

Povezane vesti

Jedno od pojačanja Barse za budućnost svakako je odlični Trinkao, Portugalac koji je stigao iz Brage. On je zimus kupljen od Brage, plaćen 30 miliona evra, a priključiće se Kataloncima u novoj sezoni.

Procena je da je dovoljno dobar da odmah bude u konkurenciji za tim, pa se zbog toga priča da bi Dembele mogao da bude prodat.

Inače, Barsa je već imala ponudu za Portugalca, mogli su ovog leta bez da odigra minut u klubu da zarade na njemu duplo.

Španski klubovi pišu da je za monka koga vide kao Ronaldovog naslednika neimenovani klub PL nudio 60 miliona evra, ali da u klubu nisu želeli ni da razgovaraju o tome.

I dalje pokušavaju da se oslobode Kutinja, moguće i Dembelea, Rakitić je na izlaznim vratima, a mesta nema ni za Umtitija i nekolicinu igrača iz drugog plana.

Podsetimo već je doveden Pjanić u zamenu za Artura, a nekoliko sjajnih mladih igrača poput Puiga biće promovisani u prvi tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 03.08.2020
16:22

Trinkao je odlican igrac i sigurno vredi i vise od 60 miliona? Verujem da ce on da cini buducnost batce sa jos nekoliko barcinih mlafih igraca! Sto se tice Trinkao igra desnu stranu a Dembele levu, tako da jedan drugom nisu konkurencija, barca ceka da se Dembele oporavi da ga optoba dali je onaj isti dobar igrac i da li se promenio kao licnost! Ako se Dembele oporavio i bude igrao kao sto je igrao, onda ce on ostati u barci bice u vrednosti ko i Nejmar, posto se vec dokazivao kao igrac i pinio je mreze mnogim klubovima u spaniji i van spanije igrajuviza Barcu!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 03.08.2020
12:28

Pratio sam ga meni nije nista spec, ima takvih dosta a vjerujem da mu ovako samo pokusavaju dizat cijenu

avatar
Бојовић Милан
Monday, 03.08.2020
11:07

Vrh igrač, nadam se da će se ispostaviti kao odlična kupovina Barse