Barsa nudi Juventusu levog beka

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.04.2018.
11:12
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" traže čoveka za levi bok u odbrani, "Blaugrana" im nudi rešenje.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenosi "Gol", levi bek Barse Lukas Dinj ponuđen je fudbalskom klubu Juventus.

Francuski internacionalac je u Kataloniju stigao leta 2016. godine, ali nije uspeo da se nametne pored nezamenjivog španskog reprezentativca Đordija Albe.

Bio je alternativa za Španca prethodnih sezona, ove takmičarske sezone je upisao 19 nastupa, uključujući i jučerašnji meč sa Seltom, koji je okončan rezultatom 2:2.

Obe strane su sada spremne za rastanak, a o tome je obavešten i Juventus, od strane fudbalerovog agenta.

Juve traži pojačanje na tom mestu, Aleks Sandro bi mogao da napusti ekipu, pa se već duže spekuliše ko bi sve mogao da nasledi Brazilca u Torinu.

Dinj je sa samo 20 godina upisao debi u dresu seniorske reprezentacije Francuske, do danas je dres "Trikolora" nosio u 21 navrata i najverovatnije će putovati na Mundijal uprkos činjenici da se nije naigrao ove sezone.

Nema sumnje da bi igrač njegovog kvaliteta i iskustva odgovarao Juventusu, a u prilog mu ide i činjenica da je odigrao jednu sezonu u Seriji A, kada je kao pozajmljeni fudbaler PSŽ nastupao za Romu u sezoni 2015/16.

Najverovatniji scenario je da Dinj u Juve stigne na pozajmicu sa pravom otkupa, ali bi "Stara dama" ovog leta mogla i da otkupi njegov ugovor, kako Barsa planira da od njegove prodaje zaradi 25 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 18.04.2018
13:38

Ovaj Digne je nekad kad je igrao za PSG mnogo obecavao licno sam mislio da ce biti nesto poput Jordi Albe ili Gaela Clichya ali na kraju se utopio u neko prosjecno sivilo .Realno kad ga covjek pogleda izgleda kao pravi lijevi bek malih dimenzija ,dinamican ,brz ,prodoran ali dzaba kad to nije dokazao na nacin na koji je trebao.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Wednesday, 18.04.2018
11:50

Znaci lik je u psg kidao .u barsi ja ne znam da li je dao za dve tri godine 10 ofanzivnih pasova a da ne pricam o asistencijama.kako uzme loptu tako je vrati istom igracu.decko je uplasen od barse i stvarno mu nije mesto kao i Gomesu.nOstaviti d suareza a ovih se otarasiti pod hitno.forsirati alenu i mozda dovedti luc sho iz mancestera

avatar
juvenelcuore
Wednesday, 18.04.2018
11:46

naravno da moze ta opcija, ali Juventusu platit još nekih 70mil.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 18.04.2018
11:19

Dinj je za Sandra Miletic.

avatar
Sportski
Wednesday, 18.04.2018
11:17

Nevezano za temu, da li iko drugi ima problema sa mobilnom verzijom sportske.net? Već duži period mi se dešava da po nekoliko sati ne mogu da pristupim mobilnoj verziji, samo me izbaci iz iste. Hvala na odgovoru!

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 18.04.2018
12:16

Meni radi bez problema,samo video se ne može pogledati.Na računaru ne mogu da se ulogujem redovno nego moram otići na statistika i tamo na prijavu.Ima nekoliko vidljivih problema samo ne znam gde možemo prijvati iste.

avatar
Stefoon
Wednesday, 18.04.2018
12:26

Moras da uzmes bolji telefon.