Barsa nudi još više, lista od šestorice za Nejmara, Parižani nude trampu Juventusu!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.07.2019.
08:18
Izvor: Sportske.net

Odluka za par nedelja, ali PSŽ bi radije poslovao sa Italijanima. Ipak, ovakav rasplet malo verovatan...

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

Barselona ne odustaje od Nejmara. Odbijena je ponuda od 40 miliona plus Dembele i Kutinjo, ali su sada Katalonci proširili listu,  na njoj je šest igrača.

Osim pomenute dvojice, PSŽ može da bira između Rakitića koga su želeli i prošlog leta, zatim Malkoma i desnog beka Semeda. Identitet šestog igrača je nepoznat, moguće je da je u pitanju Umtiti, ali je on odbio da se vrati u Francusku još ranije.

Barselona hoće Nejmara, njemu je samo da pobegne iz Pariza, a PSŽ će odluku doneti za dve ili tri nedelje. To znači da engleski klubovi, konkretno Junajted, ispadaju iz igre, a sada se pojavio Juventus.

Naime, oni imaju igrača koga bi PSŽ rado uzeo, u pitanju je Dibala, ostatak bi bio plaćen u novcu. Nejmar senior je razgovarao sa Paratićijem i ljudima iz Juventusa, iz Torina stižu vestu da je u pitanju bio samo prelimininarni razgovor, i dalje ostaje utisak da Juve želi Pogbu, da im Nejmar nije potreban.

Sari ne želi da se odrekne Dibale, veruje da može da ga vrati u nekadašnju formu, a verovatno jedini razlog što u italijanskom šampionu razmišljaju o Brazilcu je novac, sa Ronaldom i Nejmarom u ekipi, imali bi dvojicu najpopularnijih igrača na svetu u svojim redovima.

Ipak, ova opcija ostaje malo verovatna, jer i da Nejmar smanji svoja primanja za desetak miliona, to bi opet značilo ogroman novac koji bi Italijani morali da izdvoje za njegovu platu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 19.07.2019
22:47

Juve nema novac za Pogbu a da ima za Neymara...

avatar
Don Andres
Friday, 19.07.2019
12:30

Kakve nebuloze.. Ne nego nek daju 11 igraca za njega.. Rakitic i malkom mogu da donesu 80ak miliona, sto znaci da im ostaje jos da prodaju dembelea ili kutinja i bice na nekih 180 miliona. Mogu tih 40 doplatiti lagano. Ja bih radije prodao dembelea, kutinjo je svestraniji a mislim i bolji fudbaler.

avatar
deki trbic
Saturday, 20.07.2019
13:20

A ko bi te igrace kupio? Kada su propali sada ih niko nece

avatar
Offside
Friday, 19.07.2019
11:06

Nejmar bi sam sebe otplatio bas kao i Ronaldo.Marketinski,odlican i jako isplativ igrac.E sada,kakav je na terenu i van njega o tome smo svi citali ali da je marketinski isplativ jeste.Tako da prica o tome da je plata visoka ne drzi pricu jer ce kroz razne marketinske poteze on bukvalno finansirati svoj boravak u Juventusu ili u najgorem slucaju Juve ce morati da doda nesto malo.Ponavljam marketinski nije sporan,jako je isplativ ali ponasanje i igra o tome mora da se prica kada se dovodi igrac od 220 ml...

avatar
Mak-Juventino
Friday, 19.07.2019
10:43

Samo kod nas ne

avatar
La bestia negra
Friday, 19.07.2019
10:33

Koliko vi smarate sa Juventusom...Jel postoje drugi igrac osim ovih klovnova Nejmara i Pogbe

avatar
ForzaJuve
Friday, 19.07.2019
09:26

Juve je završio sa kupovinom igrača za ovo leto. Sad je vreme da se proda par igrača. To je valjda svima jasno

avatar
Goran Stanojkov
Friday, 19.07.2019
09:25

Kakav bre Nejmar neznam zasto uprava Barse toliko ponijuje Kotunja Rakitica Umtitija Dembelea za jednog ligavca Nejmara da nikada ne dodje u Barsu kada znamo kako je otisao iz Barsu koji je i sam tuzio u Psz je otisao zbog para da osvoji ZL jer nije mogao zbog Mesija a nezna da samo ZL moze da mu pokloni vanzemaljac Mesi od njegove kolekcije neka Nejmar ide sto dalje od Barsu a nema gde da ide niko nije lud da da toliko novac za njegovo ligarenje

avatar
Südkurve München
Friday, 19.07.2019
08:38

Kako je biti u senci Mbapea ? Pobegao iz Barse da ne bude u senci Mesija i da osvoji ZL, a bezi da ne bude u senci Mbapea