Barsa - Nekada MSN, sada trio MAN, Lautaro više nije u modi?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.03.2020.
11:55
Izvor: Sportske.net

Nemoguće je da Barsa dovede i Nejmara i Lautara, ako ne proda par zvezdi. Jedna druga opcija izgleda sve izvesnije...

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Već je poznato, prva meta Barselone biće Lautaro Martinez, ali nisu u klubu još sigurni da li vredi da za njega isplate klauzulu. Radije bi dodali Vidala, no u ovom trenutku je i to veliko pitanje na koliko bi Čileanac bio procenjen.

Katalonski "Sport" tvrdi da je u slučaju da stigne Nejmar (što bi podrazumevalo prodaje nekoliko igrača, pre svih Umtitija, Kutinja koga niko ne želi, možda Dembelea ili čak Grizmana) ostalo malo novca i da bi Lautaro bio preskup.

U tom slučaju, na snagu bi stupila alternativa.

U pitanju je neophodnost zamene Suareza, a Pjer Emerik Obamejang bi bio prvi izbor. Stariji je dosta, ali i znatno, sigurno duplo jeftiniji od Lautara.

Naime, Gabonac koji ima španske krvi i čiji je deda bio veliki navijač Reala, bi se preselio u Primeru jer bi mu ostala godina ugovora.

Kazino baner


Procena je da Arsenal ne bi mogao da zadrži nezadovoljnog igrača i da bi za pedesetak miliona evra Obamejang mogao da stigne u Kataloniju.

Naravno, prethodnica bi bio Nejmar za koga treba izdvojiti 170 miliona evra, i mnogi kažu da je za Barsu to nemoguće, osim ako ne žrtvuje Grizmana.

"Sport" dodaje da bi prodajama moglo da se sakupi oko 250 miliona evra što bi značilo potpunu generalku u napadu, ali ne treba zaboraviti ni da će klub tražiti zamenu za Pikea, odnosno nekog mlađeg štopera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Tuesday, 17.03.2020
21:16

Nejmar Obamejang i Mesi bi bio brutalan napad

avatar
No rules
Tuesday, 17.03.2020
15:41

Samo plata Nejmaru iznosi 30 mil.eura! Lautaro takodje nece igrati za trice vec za ozbiljnu lovu. Za njih dvojicu klauzula je oko 300 miliona € plus plate, a tu su Mesi, Grizman, Dembele, Suarez.., sve igraci koji vrijede ili su placeni 100+ miliona sa jakim primanjima. Cime se bavi ovaj klub pa ovako krvnicki trosi novac?!😱