Barsa nek se pazi, PSŽ spremio zalihe!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.05.2017.
16:23
Izvor: Sportske.net

Više nisu pod monitoringom Uefe, ispoštovali su FFP i ponovo mogu bahato da troše.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Pari sen Žermen igra sezonu za zaborav, ali to je cena koju su morali da plate kada su rešili da podmlade tim.

Doveli su Emerija, pustili su Zlatana Ibrahimovića da ide, možda je prelomni trenutak sezone bio i bolan poraz od Barselone u Ligi šampiona, pa su nakon toga ostali i bez titule u Francuskoj.

Ipak, domogli su se trofeja u Liga Kupu, na putu se da osvoje i Kup Francuske, pa se ne može reći da je sezone izgubljena.

Nema sumnje da će ipak dobro pojačati tim ovog leta, imaće i veliki budžet, pa se postavlja pitanje da li će ponovo krenuti po veliku želju kluba, ofanzivca Barselone Nejmara.

Već su u više navrata pokušavali da ubede Brazilca da se preseli na "Park Prinčeva", te ne bi čudilo da to ponovo urade ovog leta.

Nejmar Neymar

Procenjuje se da će na raspolaganju imati od 150 do 200 miliona evra, u zavisnosti od prodaja.

To bi najverovatnije bilo dovoljno da se angažuje Nejmar, da li će se odlučiti da čitav budžet potroše na jednog igrača ostaje da vidimo.

U svakom slučaju u Barseloni moraju biti pažljivi, kako bi ovog leta na svom stolu mogli da zateknu "ponudu koja se ne odbija".

Ne treba isključiti ni interesovanje Barselone za fudbalere "Svetaca" Veratija i Markinjoša, te bi neko od njih mogao da bude uključen u čitavu priču u cilju odobrovoljavanja uprave katalonskog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Thursday, 18.05.2017
21:24

Kakav Nejmar folirant obican pa ne bi dao Kenedija za njega...

avatar
Barca4ever
Thursday, 18.05.2017
17:52

Svima je san da igraju za Barsu i Real.Niko nije lud da iz ta dva kluba ide u PSZ,Siti,Celzi...

avatar
amigo999
Thursday, 18.05.2017
18:51

Ako se plati ono pravo, pa i nasi su pre isli da rade u Irak, sve za dobru lovu....Nije Engleska Irak, ipak je dobro tamo, jos kada plate duplo bolje.Idu tamo...

avatar
Barca4ever
Thursday, 18.05.2017
21:35

Ima nesto sto se zove prestiz.I Ronaldo i Mesi su mogli i u Emirate da odu,i u PSG i u Kinu ali igraju za najvece klubove i zele da ih pamte kao legende.To je prestiz i vecna slava.

avatar
Rise up
Thursday, 18.05.2017
17:22

Dzabe Psz kad Nejmar nece kod njih sigurno da nece da igra francusku ligu.Ako gde ode to ce biti PL ali ne verujem da ce to biti uskoro.

avatar
AfricaLofS
Thursday, 18.05.2017
17:13

Tesko ce Barselona dovesti Veratija za kojeg se izjavljivalo da PSZ nema nameru da ga pusti. Svakako bi bio veliko pojacanje kako za Barselonu tako i za svaki drugi klub. Ali, to je skoro nemoguce. Sto se Markinjosa tice, u njegovom slucaju postoji mogucnost. Sa druge strane ne verujem da ce se Barselona tako lako odreci usluga Nejmara.