Barsa ne rizikuje, svom dragulju duplira cenu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 14.10.2019.
10:59
Izvor: Sportske.net

Mladić je iznenadio fudbalsku javnost svojim nastupima.

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Ansu Fati je zasigurno jedno od najvećih iznenađenja ove sezone u fudbaskom svetu. Šesnaestogodišnjak poreklom sa Gvineje-Bisao se u potpunosti integrisao u Valverdeov tim usput rušeći par rekorda kada su u pitanju najmlađi strelci katalonskog kluba.

Spekulisalo se da bi tokom reprezentativne pauze mogao da debituje i za prvi tim Španije, ali je ta čast ostavljena ipak za kasniji period. Tinejdžer je šest nastupa za prvi tim Barselone postigao već dva gola i dodao jednu asistenciju, zato i ne čudi zabrinutost kluba sa "Nou Kampa" kada je u pitanju njegov dalji put.

Fati je skrenuo pažnju velikim klubovima, u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu u visini od sto miliona evra što se ovih dana ne smatra nemogućom cenom kao nekada. Čelnici španskog kluba spremaju novi ugovor svojoj zvezdi u nastajanju, Fatiju je ostalo još tri godine na postojećem ugovoru sa opcijom da se produži na još dve godine. Nova ponuda bi bila sličnog vremenskog perioda, ali bi Fati bio promovisan u fudbalera prvog tima dok bi mu otkupna klauzula umesto dosadašnjih sto bila dvesta miliona evra što bi trebalo da udalji potencijalne interesente.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 15.10.2019
16:12

Decko je izuzetno talentovan ali zar stvarno mislite da bi neko dao 100mil za klinca od 16g? Gdje bi on upste mogao igrati standarno pa nigdje jer nema iskustvo.

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 15.10.2019
02:15

No 200 nije nedostižno za par klubova.