Barsa ne može da dovede ni drugoligaša, Bajern zadao konačni udarac!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.09.2020.
12:52
Izvor: Sportske.net

Doveo je Barsi Anrija i Fabregasa, a nije uspeo pojačanje iz Čempionšipa?!

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Danas je odjeknulo, do sada nepoznata priča - Barselona je odavno postigla lične uslove, ali je ponuda odbijena!

Desni bek Noriča, Maks Aronsa, koga su jurili i Totenhem i Bajern Minhen, odavno je dogovorio sve lične uslove sa Barselonom, ali Katalonci nisu imali novca za obeštećenje!

Priču danas donosi pouzdani novinar Dejvid Ornstajn, koji tvrdi da je Norič odbio dve ponude Barselone. U pitanju su oba puta bile pozajmice, ali bez obaveznog otkupa, samo sa potencijalnim penalima i dodatnoj isplati ukoliko Arons ne bude imao dovoljnu minutažu. Norič je zahtevao ili obeštećenje ili pozajmicu sa obaveznim otkupom narednog leta, ali Barselona nije mogla ni to da priušti.

Zanimljivo, Aronsa zastupa agent Daren Din, koji je svojevremeno Barsi završio transfere Tijerija Anrija, Seska Fabregas i Aleksa Songa iz Arsenala, ali sada nije uspeo da ubedi i Norič, iako je Arons postigao sve lične uslove.

Isti izvor navodi da je Barselona sada odlučila da se okrene Seržinju Destu, desnom beku Ajaksa, koji za Amerikanca traži 25 miliona evra.

U igri je i dalje Bajern, koji ima prednost jer postigao lične uslove sa Destom, ali se spekuliše da bi desni bek Ajaksa mogao da se predomisli ako ga pozove Barselona. 

Baner 5

Za početak, neophodno je da Barselona unovči Nelsona Semeda, što će se izvesno dogoditi u narednih 48 sati. Nesposobna uprava na čelu sa Bartomeuom tek onda može da šalje ponude za Desta, Depaja i Garsiju, a imaće para samo za dvojicu.

Ali, šta ako ode Semedo, a Barsa zakasni sa Destom, da li će Serhi Roberto ostati jedini desni bek, koji pritom to i nije?!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 19.09.2020
14:37

Tezak cirkus je postala barsa, nesto na njivou salkea

avatar
P. S.
Saturday, 19.09.2020
14:29

Semedo je trebao otići još prošle sezone i na njegovu žalost to nije uradio. Dovoljno dobar, brz i moderan bek sa vrlo dobrim ofanzivnim karakteristikama jednostavno nema šta da traži u ovoj Barsi gde je S. Roberto pojam beka.

Defanzivno je Semedo imao vrlo dobrih partija, naročito protiv brzih protivničkih krila, a ofanzivno više nego dovoljan broj brzih prodora sa svoje polovine do protivničkog šesnaesterca, odakle je uglavnom morao da vraća loptu nazad ili da se vraća sa loptom nazad kada nema nikoga iza leđa na 20m, a kamoli u protivničkom šesnaestercu. 90% tih prodora ispraćeno je od strane saigrača stajanjem na centru i potpunim ignorisanjem. Dovoljan je broj klubova kojima bi dobrodošao takav bek i čiji bi igrači hteli da igraju sa njim i koriste njegove brze prodore po desnoj strani, a sa obzirom da je u najboljim fudbalskim godinama ne vidim nikakav razlog da ostane u Barsi.

avatar
Camp nou 12
Saturday, 19.09.2020
13:02

Ne sirite tolike lazi i klikbejtove molim vas

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 19.09.2020
12:58

Brate, dokle sa tim kukanjem?