Barsa jednim potezom zadaje dva udarca Interu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.08.2018.
18:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Barselone karijeru nastavlja u Andaluziji.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, brazilski internacionalac iz redova Barselone Rafinja Alkantara, karijeru će nastaviti u redovima Real Betisa.

Rafinja je minulu polusezonu proveo na pozajmici u Interu, u Milanu su se nadali da bi ovog leta mogli i da otkupe njegov ugovor, na kraju nisu uspeli pa su pokušali sa novom pozajmicom, ali ga Barsa nije pustila.

Sada su ipak rešili da ga pošalju na "Benito Viljamarin", Betis će na ime jednogodišnje pozajmice platiti 1,5 miliona evra.

Betis takođe na sebe preuzima njegova primanja, a u slučaju da izbore Ligu šampiona ili osvoje neki trofej, na račun "Blaugrane" će uplatiti još pola miliona evra.

Rafinja je ostavio dobar utisak na Valverdea tokom priprema, zbog toga i nije spreman da ga proda, ali ne može ni da mu pruži pravu priliku ove sezone, kako su u klub stigli Artur Melo i Arturo Vidal.

Rafinja

Odlazak Rafinje je dodatno pokvario planove Intera, koji ne samo da je želeo da angažuje Brazilca, već je planirao i prodaju Žoaa Marija upravo Real Betisu, ili makar odlazak na pozajmicu.

Ipak, prelazak Rafinje na pozajmicu iz Barse u Betis znači da je Inter ostao bez željenog pojačanja, a da pritom ponovo nisu uspeli da se reše portugalskog reprezentativca, kojeg su pre par godina platili 40 miliona evra.

Brozovic Zoao Mario Perisic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 23.08.2018
09:02

Treba imati sto manje posla sa ovim c.... iz katalonije.Cuj ,nece ga poslati u Inter na pozajmicu i da igra ligu sampiona vec u raspali Betis.
Inter moze samo da progitira ovim transferom,jer smatram da igrac Barselone koji je stalno na klupi i stalno se povredjuje -ne vredi 30 -40 miliona,a ocekujem Mario proradi kod Spaletija,nesto slicno kao luiz,zapakosta,morata kod Sarija ili Milan Baros,Ceh vezni,hrvat vezni kod Beniteza u Liverpulu.

avatar
The_Matrix
Thursday, 23.08.2018
00:08

😂😂😂😂😂😂😂😂pocrkali bi da ne pomenu Inter

avatar
audispirit
Wednesday, 22.08.2018
23:38

Vise je Denis Suarez zasluzio da ode iz Barse, nego Rafinja!

avatar
No rules
Wednesday, 22.08.2018
20:14

J.Mariio i dalje ima potencijal, njegov problem je slican kao sa Kondogbijom, da smiri glavu i da psihicki ojaca, sve to moze da sredi dobar trener, ali njegove izjave da se ne vraca u Inter mu nisu trebale, mogao je da ozivi karijeru u Milanu, steta.

avatar
Armani
Wednesday, 22.08.2018
20:10

Svaka cast barsi po tom pitanju,ciganili su se nisu htjeli da ga plate 30-35 miliona a momak danas vrijedi i 50 miliona,to su talijani,zabari...

avatar
JC\'90
Wednesday, 22.08.2018
19:43

Velika steta za Rafinju. Za njega kao igraca bi mnogo bolje bilo da je presao u Inter, a Joao Mario u Betis. Ova situacija ja mislim da nikom ne odgovara. Velila steta sto mu u Barsi nisu pruzili prvu priliku, siguran sam da bi bio bolji od Rakitica jos je i mladji.

avatar
El Nindža
Thursday, 23.08.2018
00:14

Ne bih rekao da Rafinja nije dobio priliku, igrao je dosta do povrede kolena.

avatar
Rise up
Wednesday, 22.08.2018
19:20

Ne znam sto ne prodaju ovog Rafinju dok mogu neki novac da uzmu,jasno je godinama unazad da nije kalibar za prvi tim. Tesko moze da se izbori u 18 igraca.Smaraju ga sa ovim pozajmicama. I onda ce ga za 2 sezone pustiti besplatno u neki spanski klub.

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 23.08.2018
00:25

Sta ces fudbal je biznis, ne gori im pod nogama finansijski, ako eksplodira dobice skoro pa novo pojacanje, ako ne, mozda uzmu neku kintu. Sta je za Rafinju bolje nikog tu nije briga, on je radnik koji je potpisao ugovor.