Barsa izgubila kup, ali je makar sada jasno ko će biti prvo pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.05.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net

Ono što se desilo sinoć uzburkalo je strasti, javnost poziva na smenu Valverdea, ali prva posledica poraza bi mogla da bude dobra za klub jer više nema dileme...

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Veliko razočaranje u Barseloni, posle Lige šampiona, nisu uspeli da osvoje duplu krunu, poraz od Valensije je uzburkao strasti, razlog je loša završnica sezone i sada se pominje otkaz Valverdeu.

"Biće promena", rekao je predsednik Bertomeu, ali čini se da ne misli na trenera. On ima podršku kluba, ali i svlačionice i čini se da će i pored ovog poraza ostati na klupi.

Ono, oko čega nema dileme je dolazak Antoana Grizmana. Naime, sinoćnji poraz je definitivno uverio i sportski sektor i direktore da je Francuz potreba.

Bez Suareza, Barsa ne može da da gol, imala je ogroman posed, ali delovala loše u završnici. Boateng je povređen, ali je on ionako razočaranje, Dembele nije spreman, Valverde je menjao Rakitića koji je bio ljut, Barsa je posle toga zaigrala bolje, ali se Baskijcu zamera što ranije nije probao sa Malkomom.

Zbog svega toga, jasno je, Grizman je potreba, a ne luksuz, Barsa se raspitivala oko Ričarlisona iz Evertona, ali su "Karamele" tražile 100 miliona evra.

Jasno je, bolje je platiti klauzulu za Francuza, makar to značilo i da neće imati da ponude veću platu De Lihtu, odnosno da će njega privući nepristojna ponuda Junajteda.

U svakom slučaju, sačekajmo, madridski listovi su najavili sinoć smenu trenera, ali čini se da Barsa niti ima rešenje, niti će ga tražiti, Valverde je osvojio dve titule, ubedili su ga da produži ugovor, čini nam se da bi bilo iznenađenje da na kraju ostane bez posla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 26.05.2019
13:55

Tačno se videlo da je Grizman jedino što fali Barsi za tripletu. Barsa deluje sjajno, moćno, lomi protivnike, igraju prelep fudbal, čista dominacija, samo eto ponekad zafali taj Grizmanov završni udarac...

Prosto ne razumem odakle nekome ideja da se postavi pitanje poverenja treneru koji je u taktičko-tehičkom smislu doveo Barsu do vrhunca, koji je izvukao maksimum iz svakog igrača i tima u celosti, a o tome kakav je motivator i kakvu viziju fudbala ima da i ne govorimo.

avatar
Tata Messi
Sunday, 26.05.2019
11:10

Barselonino najvece pojacanje bi bilo odlazak Bartomeua,Valverdea,Rakitica,Pikea i Suareza.Ovakva ekipa bi pod dobrim trenerom tipa Gvardiola,Anceloti,Klop,Poketino osvajala lagano LS

avatar
deki trbic
Sunday, 26.05.2019
17:06

zaboravio si BUSQETCA , onda Messi mozda jednu sezonu dve i penzija.. drugo prodati kutinja jer ne igra svoju poziciju, takodje i dembelea koji je teski promasaj...

avatar
Nenadd
Sunday, 26.05.2019
10:49

pa sa suarezom ne moguda daju gol...valverde treba da leti, jasno je ko dan odavno jos

avatar
Steffmajster
Sunday, 26.05.2019
10:30

da, igraci su uz njega, jer vecina tih igraca su standardni prvotimci i nema zamena za njih (Pike, Buskets, Alba, Messi), zatim omiljeni Rakitic i Roberto... treba trener novi koji ce napraviti rez i postaviti autoritet, kao Pep kad je dosao..