Barsa ima spisak, hoće li dovesti "Kutinja za siromašne"? Četiri kandidata!

Autor: Milovan Longinov
petak 03.11.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Ako ne može plan A, tu su B,C,D i E.

EPA-EFE/MARK ROBINSON
EPA-EFE/MARK ROBINSON

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona ne odustaje od Filipea Kutinja i pokušaće da ga dovede već u januarskom prelaznom roku.

Međutim, ukoliko Liverpul nastavi da odoleva i u najboljem slučaju odloži transfer do leta, Barselona će pokušati da dovede jednog od četvorice kandidata.

Kako prenosi katalonski Sport, Ernesto Valverde je napravio spisak od četvorice kandidata koji bi mogli da pojačaju Barselonu ukoliko ne dođe Kutinjo.

Tu su čak trojica igrača i Bundeslige - Leon Gorecka i Maks Mejer iz Šalkea, Julijan Brant iz Bajer Leverkuzena, i Tomas Lemar iz Monaka, koji se i letos povezivao sa Barselonom.

Katalonci su svesni da odlaskom Nejmara ne mogu da se zadovolje samo Osmanom Dembeleom, i Valverde želi da pojača konkurenciju, jer će gotovo sigurno prodati i Paka Alkasera.

Kutinjo jeste prva meta i dalje, Barselona namerava da proda tri, četiri igrača kako bi dodatno sakupila novac, a na listi za odstrel su pored pomenutog Paka Alkasera još i Arda Turan, Tomas Vermalen i Aleiš Vidal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
audispirit
Saturday, 04.11.2017
10:17

Gorecka i Verner!!

avatar
Friday, 03.11.2017
14:27

Nema nista od Kutinja na zimu,tek na leto ce preci.Moze Gorecka i Brandt,Inigo Martinez umesto panja Pikea.Treba i jedan dobar spic kao zamena za Suareza.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 03.11.2017
14:05

Brandta,Gorecku i rezervu Suarezu. Krila-Mesi, Dembele, D. Suarez i Brandt,veznjaci-Buskec, Roberto,Gorecka, Inijesta,Paulinjo i Rakitic. Samo ako nije tacno ono da je Gorecka dogovorio sa Bajernom.

avatar
Friday, 03.11.2017
12:01

Barca samo trpa veznjake. Njima treba kiler na poziciji 9-ke kao zamena Suarezu kad mu ne ide i levi krilni napadac bolje od Delfuea ili kako se vec zove. To bi mogli da uzmu Rojsa koji je izjavio da hoce da ide. Resiti se skartova sto su dovodili i dovedu recimo Gorecku i Majera, nakon toga ima da lete terenom.

avatar
Chella_ynwa
Friday, 03.11.2017
12:48

Delfue i Majer, haha. :)

avatar
Friday, 03.11.2017
16:02

Pogresio sam priznajem ali poanta se zna :D

avatar
Mangus
Friday, 03.11.2017
11:56

Barsa prvo mora da proda igrace, jer su vec sad u problemu sa platama. nNije toliko lova za transfer problem koliko taj fond za plate

avatar
Friday, 03.11.2017
11:53

U ligi igraju veoma dobro, iako je Osman povredjen. Kada se vrati, bice jos bolji. Svakako je potrebno da se oslobode navedenih imena. Ima interesenata. Liverpul se lako nece odreci Kutinja, pogotovo ne u zimskom prelaznom roku.