Barsa ima sedam dana da proda šestoricu, da bi kupila samo jednog?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.09.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

Da li će uspeti i po kojoj ceni?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona se i dalje nalazi u finansijskim problemima i zbog toga ovog leta ne kupuje.

Sa Juventusom su napravili doslovce kombinaciju da izigraju loš pravilnik oko finansijskog fer pleja, pa su "trampili" Pjanića i Artura, a stigli su samo Trinkao i Pedri, a na putu je Seržinjo Dest.

Iz Katalonije stižu informacije da Barselona ima na raspolaganju samo 25% od prodaje ovog leta za kupovinu novih igrača. Kako su Vidal, Rakitić i Suarez otišli praktično besplatno, jedinu veću zaradu doneo je Nelson Semedo, koji je otišao za 30+10 miliona evra u Vulvse.

Sada Hosep Marija Bartomeu mora da proda još šestoricu igrača kako bi rasteretio platni spisak, ali i zaradio neki novac za potencijalni dolazak Memfisa Depaja ili Erika Garsije, jer je u ovom trenutku misaona imenica da stignu obojica.

Zato bi u poslednjih sedam dana prelaznog roka mogli da odu - Samjuel Umtiti, Žan-Kler Todibo, Žunior Firpo, Rafinja, Karles Alenja i Martin Brajtvajt.

Problem je u tome što malo ko šalje Barsi ponude za pomenute igrače i što je još gore, nikog ni ne mogu da prodaju za više od 15-18 miliona evra.

Selta čeka da Barsa popusti i pusti Rafinju nazad u Vigo, Umtitija neće Lion, dok Todiba želi Anćeloti u Evertonu, ali najpre na pozajmici, što Barsi ne odgovara.

Alenja bi mogao opet na pozajmicu, iako se spekulisalo da će ostati, dok Firpo ima ponudu Napolija.

Što se tiče Brajtvajta, on za sada ostaje, jer je jedini drugi napadač i neće biti prodat ako ne dođe Memfis Depaj.

Kuman glasa za napadača, tačnije Depaja, mada je svestan  da Pike i Lengle ne mogu da vuku cele sezone, kako su Umtiti i Todibo precrtani, ostaje samo pomoć Ronalda Arauha iz Barselone B.

Čekamo, još sedam dana do kraja, Barsa želi da proda, da bi kupila Depaja ili Garsiju... i samo uz neko čudo će imati novca za obojicu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 28.09.2020
23:33

Ne zna on gde mu je glava , a gde ....

avatar
Mirjevac
Monday, 28.09.2020
20:23

Barca ima visak igraca na koje ne racuna, zato se kaze prvo da se proda pa onda da se kupe novi! Sto se tice barce ona nije morala ni da kupuje, posto ima vec svoje igrace koje su vec u barci, barca se oslobodila sdeo starijih igraca sa visokim platama, tako da je samo ostavila trojicu koji su preko trideset godina! Barca prvo treba da proda da bi dovela, u ovoj krizi tako rade svi klubovi, eno i real nije kupovao, bajern je samo prodo nije kupio, i tako skoro svi klubovi, tako i barca!

avatar
Barca4ever
Monday, 28.09.2020
19:28

Firpa verovatno ni ne zele da prodaju, mora neko biti alternativa Albi.

avatar
Camp nou 12
Monday, 28.09.2020
17:45

Koliko vi nemate pojma sta pisete do Jude ste pisali kako je kuman odusevljen alenjom i kako ce biti starter danas pricate da ce biti prodan odlucite koju pricu plasirate