Barsa ima ponude za sedmoricu, ali ne i najskupljeg!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.06.2019.
11:42
Izvor: Sportske.net

Barselona rasprodaje igrače, ali promašena investicija ostaje problem...

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barsa skuplja novac za Grizmana ili eventualno De Lihta, mora da prodaje, ali ono najskupljeg će teško monetizovati. Naime, Felipe Kutinjo nema nijednu ponudu, Čelsi se žalio arbitraži, ako suspendiju odluku FIFA, oni bu verovatno u Kutinju tražili zamenu za Azara.

Od ostalih klubova, pominjan je Junajted, kao i PSŽ, ali nema nikakvih pregovora, leto je dugo.

Za koga Barsa ima ponude?

Za rezervnog golmana Silesena koga traži Junajted, zatim Andre Gomeša koga bi otkupio Totenhem, a nekoliko klubova uz Totenhem se interesuje za Malkoma na koga Valverde ne računa.

Serhi Palensija ima odrešene ruke, mogao bi u Bordo, a dosta interesovanja je za Portugalca Semeda. On želi sa ode, kako je Mendeš rekao čelnicima Barse, ali cena je paprena, veća od 40 miliona, videćemo hoće li Atletiko ili italijanski klubovi koji traže desnog beka to platiti.

Barsa će iskoristiti klauzulu i vratiti Marka Kukurelju svoje dete iz Eibara, kako bi ga preprodali, priča se da neki veći španski klubovi nude oko 12 miliona evra, Katalonci su ga prodali za dva, vratiće ga za četiri, dakle mogli bi da zarade desetak miliona na svom detetu.

Denis Suarez koga Arsenal neće otkupiti bi mogao da pređe u Valensiju ili Sevilju, mada se pominje i PL, tačnije Vest Hem, pa se u Barsi nadaju da bi i bez prodaje Kutinja, tokom jula mogli da sakupe stotinak miliona i oslobode se suvišnih igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matara
Saturday, 08.06.2019
15:45

Cucurella je solidan levi bek za rotaciju idealan. Da Barsa ima bar malo strpljenja mogli bi da imaju beka u buducnosti

avatar
foreverblue
Saturday, 08.06.2019
13:19

Želeo bih kutinja kao zamenu za azara, nadam se da će nam cas pomeriti ovu kaznu, uveren sam da bi ga onda i doveli.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.06.2019
12:11

Kako ce barsa sa propadne kad im ode mesi oni i sa njim su izvubili svoju prepoznatljivu igru i pobednicki mentalitet, penalpul 4 0, roma 3 0 juventus 3 0 atletiko ih dva puta izbacivo dakle izbacuju ih sve klubovi koje prati aura gubitnika i/ili prokletnika

avatar
Kolos
Monday, 10.06.2019
13:23

Aura ne prati ništa, ona zrači oko tela, a ne klubova. Jedino što ima gubitnički mentalitet je tvoje znanje, onako generalno.

avatar
deki trbic
Saturday, 08.06.2019
11:47

niko nece otpatke iz barse ahhahahah :D