Barsa ima dogovor sa Bajernom!?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 12.08.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Nemačke bi uskoro mogla da dobije veliko pojačanje.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti


Jasno, u "banci" ima još novca, a ekipi iz Minhena su neophodna pojačanja u ofanzivi i pored dolaska Perišića.

Izgleda da su jedno pronašli u Barseloni, u pitanju je brazilski reprezentativac Filipe Kutinjo.

Nije se bivši igrač Liverpula snašao na "Kamp Nou", bilo je priče da bi mogao da se vrati u Englesku, sada kada je u Kataloniju stigao Grizman, ali se to nije dogodilo, prelazi rok u PL je završen.

Kao opcija se nameće i PSŽ, posebno ako dva kluba dogovore trampu, sinoć se pisalo da bi upravo Kutinja i novac Katalonci mogli da pošalju u francusku prestonici u zamenu za Nejmara.

Danas su se ipak pojavile nove informacije, Real je navodno bliži Nejmaru zbog dobrih odnosa sa klubom iz Pariza, što Barsu stavlja u situaciju da mora da se reši Kutinjove plate od 11 miliona evra na drugi način.

Bajern im je, kako stoje stvari, ponudio izlaz, dovešće Kutinja na pozajmicu, koju neće plaćati, ali će na sebe Bavarci preuzeti čitava primanja brazilskog fudbalera, dakle 11 miliona do kraja sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 13.08.2019
09:00

ovo je menadzer kutinja platio vijest.

avatar
MarioJ
Monday, 12.08.2019
23:17

Barselona bi trebalo da ponudo Koutinja PSG ali da traži Markinjoša plus novac. Brazilac je kvalitetan štoper iskusan a mlad, dobar tehičar. On bi osvježio zadnju liniju.

avatar
Karambol
Monday, 12.08.2019
17:55

Ovakvo pojacanje bi vec bilo nesto za Bajern, mozda bi mogao da pronadje staru formu iz Liverpula..sto se Perisica tice nikad ga nisam gotivio kao igraca, ali za 5 miliona boljeg igraca nema jos pristaje da bude na klupi.. Kutinjo za dzabe dolazi na pozajmici na 2 godine,znaci za 5 miliona dovode Kutinja i Perisica..ostaje lova lagano i za Vernera i Roku

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 13.08.2019
11:32

Kutinjo dolazi đaba na pozajmicu?! Gdje ti živiš?